jösses.

klockan är halv 11 och jag är klar. jag har segat som ett as hela morgonen plus att jag snoozade i nästan 1 timme ändå är jag klar nu. fast det är ganska skönt för då hinner jag äta frukost också! :)

vid 11 ska jag ta bussen in till stan och sen ta tåget till jobbet. sen jobbar jag till 7 ikväll. sen direkt hem och skynda mig som tusan och byta om och sånt. sen hem till dennis på lite valborgsfirande. :) det kan nog bli himla trevligt!


dålig syn? japp!

idag har jag som sagt suttit i telefonkö utan resultat. jag blev arg efter 1 ½ timme.
jag gjorde mig i ordning och stack in till stan. gick till optikern och gjorde årlig synkontroll. min syn har inte blivit bättre, verkligen inte. den håller sig dålig och jobbig fortfarande. fast nu har den varit stabil i något år så SNART kan jag operera. det gör mig lite glad :)
efter optikern gick jag till apoteket och hittade anna. hennes rädsla för svininfluensan gjorde att hon var tvungen att shoppa loss lite. det slutade med att hon endast gick därifrån med handdecinfektion (säkerligen felstavat men jag kan förtusan knappt uttala det så det gör ingenting!).
vi gick vidare till banken och jag fixade en grej.
sen till synsam och anna blev arg. sen var vi även hos polisen och hämtade mitt pass.
pass är något som jag verkligen hatar, det finns INGEN som blir bra på dom där jävla korten. jag ser ut som om jag är en uppstoppad fågelholk!
sen gick vi hem till anna och fixade med hennes packning inför prag. dit hon förövrigt är på väg till just nu.
mamma hämtade mig och vi stack och köpte en ny resväska till mig, den är blommig på kanten och jättetöntig. men jag gillar det.

nu ska jag titta klart på bigbrother och sen ska jag sova.
imorgon ska jag jobba för första gången på en vecka. det ska bli kul. förutom att det är valborg imorgon och jag slutar 7 imorgon kväll :( men jag ska skynda mig hem och sen sticka hem till dennis!
godnatt.


telefonkö.

nu har jag suttit i telefonkö i 37 min. det är nog inte meningen att man ska kunna få komma fram. jag hatar telefonköer. dom skiter i en, det är vad jag tror.

trött.

just nu är jag jättetrött.
simningen gick finfint, sista gången just nu, sen blir det inte förrän i höst.
sitter och tittar på bigbrother nu.
jag gillar det!
jag har verkligen inget vettigt att säga.
imorgon ska jag till optikern, hämta pass, till banken och en massa sånt tråkigt.
sen ska jag hinna träffa anna också innan hon sticker till prag och jag till dublin.
nej,
godnatt!

jahaja.

nu ska jag köra in till stan och simma med min syster.
idag har jag varit ute hela dagen och gjort en massa saker till mamma :)
jag känner mig jättesnäll nu.
jag lyckades även säga nej till att följa med malin till kstad och shoppa.
det var himla duktigt gjort av mig.
jag sparar mig inför dublin.
då finns det inga gränser i min plånbok :)
jag gillar det!

tisdag.

jesper kom hit igår. vi körde och köpte saker så att vi kunde grilla. hamburgerbröd, dressing, chips, blåbärspaj och vaniljsås. och herregud vad vi åt! grillade hamburgare med bacon och potatismos. varför vi hade potatismos vet nog egentligen ingen utav oss, förutom den enkla anledningen till att det är så sjukt gott! vi var bara tvugna att göra det.
sen blev det blåbärspaj och jättemycket vaniljsås, JÄTTEMYCKET! och några koppar te.
det var en himla mysig kväll, vi satt ute på vår altan och pratade om en massa oviktiga saker och tittade på åskan, mysigt! när klockan var halv 2 bestämde sig jesper för att köra hem :)
jag gick och la mig meddetsamma och somnade nog ännu snabbare.

idag vaknade jag av att det ringde i min mobil, jag blev arg och struntade i att svara för jag antog att det inte var något viktigt.
nu ska jag snart ta på mig bikini och sen ska jag gå ut och göra en massa viktiga saker som mamma har skrivit på en lapp till mig.
jag ska tydligen ta ut trädgårdsmöblerna och det är väl klart att jag kan göra. OM jag hade vetat var tusan man gömmer såna under vintern. jag har ingen aning så jag får väl gå på en letarrunda.

bästejesper.

idag har jag legat ute och solat med hunden hela eftermiddagen, det var mysigt. även fast det ibland kom lite kalla vindar, tur man hade en filt bredvid sig att ta på sig då :)



nu sitter jag och väntar på att jesper ska komma, vi ska försöka oss på att grilla ikväll :)

åhh

idag gjorde jag något som jag inte har vågat göra på länge. jag provade min student- och balklänning. jag har inte haft på mig någon utav dom sen förra sommaren då jag tog studenten. anledningen till att jag inte testat dom är att jag har trott att jag skulle ha blivit för tjock för att klämma i mig i dom. FEL hade jag och GLAD blev jag. dom satt fint på mig, precis sådär som dom satt på mig för ungefär ett år sen.
ÅH vad jag blev nostalgisk. det är sjukt hur mycket jag också vill ta studenten i år. jag vill känna den där glädjen igen som man gjorde då.


sovmorgon.

idag är jag ledig. men duktig som jag var vaknade jag halv 10 och kände mig jättepigg så jag tänkte att jag skulle ta det lugnt nu på morgonen och satte igång kalle och chokladfabriken. några minuter senare sov jag igen och vaknade upp några timmar senare ännu piggare så jag kollade klart på filmen utan att somna!
nu sitter jag och ska äta lite frukost, eller kanske jag ska säga brunch bara för att det ska verka som om jag också kan hänga med i svängarna!
idag ska jag nog försöka uträtta så lite som möjligt, jag orkar inte skynda mig och hålla på!
ikväll blir det kanske grillning, det kan bli mysigt! :)

drool

ikväll har jag suttit och dregglat över topshops hemsida.
tur att jag ska till dublin om bara några dagar (Y)
snart ska jag gå och sova.
är sjukt trött ikväll.
det är nog all den friska luften som gör det. haha.
nej om man skulle, godnatt!


båstad, joppe och halmstad.

igår var jag som sagt på "peng eller kaka", det var okej. :)
det tog slut tidigt så jag tänkte att jag skulle köra hem, men istället ringde jag joppe och frågade om jag inte kunde komma och hälsa på. så tjugo i elva satt jag i bilen påväg till båstad. när jag kom fram gick vi till CC där han och några andra hade suttit under kvällen och tittat på fotboll och druckit öl. vi satt där ett tag och pratade sen åkte vi hem till niklas och hade det trevligt, en mycket full sofie kom även och underhöll oss. vid halv 3 gick jag och joppe hem till honom och somnade framför garden state :)
imorse vaknade vi och drack varsin kopp kaffe, sen körde vi till halmstad!
vi gick till espresso house och drack latte och åt sandwich. efter att ha suttit i solen i lite mer än en timme. så gick vi en liten, eller nej en ganska så lång runda i halmstad, till slut satte vi oss vid något vatten och pratade och solade.
sen gick vi till torget och åt glass, det var jättemysigt!
efter det körde vi tillbaka till båstad igen, jag körde hem joppe och sedan fortsatte jag hem :)
jag kom hem vid halv 7 ungefär sen dess har jag bara suttit framför tv:n och slappat.

nästa vecka jobbar jag näst intill ingenting, endast på torsdag! ganska skönt faktiskt, hoppas bara att vädret håller i sig så att jag kan vara ute och njuta :)

aj!

jag fastnade nyss med foten i vår trappa. fråga mig inte hur jag lyckades. mamma höll på att kissa ner sig att skratt när jag kom skrikandes och hoppandes på ett ben och skrek en massa dumma saker till trappan.

för övrigt så har dagen varit jättebra och mysig. kom hem i någorlunda tid igår och gick och la mig nästan direkt.
imorse när jag vaknade åt jag lite frukost sen körde jag till min bror och hämtade hampus. sen har hampus varit här hela dagen och myst, nu sover han dock :)
så nu har jag nyss duchat och nu ska jag baka kaka till "peng eller kaka" som ska vara på perrongen ikväll :)

fint!

sitter här nyduschad och lyssnar på grand archives och längtar tillbaka lite till igår.
gårdagen var som sagt helt jävla underbar! började med att jag åkte in till stan vi 2-tiden och mötte upp jesper och dennis. fixade lite saker och handlade mat så att vi kunde picknicka lite på tåget ner. 20 över 4 tog vi tåget till malmö!
väl framme där gick vi lite i affärer och kollade. sen bar det av mot espressohouse där vi köpte kaffe, eller ja vanlijlatte för min del. vi satte oss vid trinaglen och drack dom, sen mådde jag illa :) haha. fast jag mådde bättre sen efter en timme.
jag började frysa för dum som jag var lämnade jag jackan hemma, inte bra! så vi gick på billig-fin-tjocktröja-till-elin-letar-jakt, det gick jättedåligt och det slutade med att jag blev förbannad och köpte en filt istället.
sen bestämde vi oss för att gå till folkets park och dricka lite vin och komma i stämning.
så vi hittade en gräsplätt och la ut min filt och satte oss där och lyssnade på musik, drack lite och hade jättetrevligt.
efter ett tag bestämdes det att vi skulle gå och hälsa på sebbes faster och hennes pojkvän i deras nya lägenhet. vi fick beskrivningen att vi skulle gå till hantverksgatan, trodde sebbe. vi letade och letade och letade och vi hamnade väldigt mycket fel. och mitt i allt ser jag sonia och albert komma gåendes. så vi pratade lite med dom, sen fortsatte vi letade och fråga allt folk om var tusan hantverksgatan låg? till slut hittade vi rätt, som egentligen var så fel som det bara kunde bli. när vi väl stod utanför porten och inte hittade rätt efternamn att ringa på till så ringde sebbe sin faster som berättade att vi var helt ute och cyklade. ALMgatan skulle vi till! så vi gick tillbaka och hittade dit väldigt snabbt.
väl uppe hos dom så bjöds det på kaka, kaffe, baileys och whiskey. mycket trevligt.
sen var vi tvugna att gå för att hinna gå ner till debaser. väl inne så var allting jättebäst och underbart! grand archives överträffade mina förväntningar stort och jag var himla nöjd med livet just då.
när det var slut började vi gå till stationen för att hinna med sista tåget hem. det blev stressigt och det kändes som om vi sprang genom hela mamlö för att hinna. himla tur att vi faktiskt hann med det, annars hade vi fått sitta där och vänta tills halv 6 imorse.


 
    


nu ska jag göra mig i ordning för att snart åka ner till anna och sen ikväll ska jag anna och tim åka till kstad och titta på när axels band ska spela.
sen blir det grillning i djupadal, säger anna.
:)

mhm!

gårdagen var himla överträffligt bra och underbar! jag orkar inte berätta om den nu, för nu ska jag ut och fortsätta sola :D

hey darling, don't you look fine.

nu ska jag snart ta bussen in till stan för att träffa jesper och antagligen en massa andra också.
vid 4 tar jag, jesper, lillsebbe och denkan tåget till malmö och ja vad gör vi där så tidigt egentligen? det är nog bara lillen som vet.
iaf ikväll ska vi till debaser och titta på grand archives. jag är pepp som tusan! och det ska bli jättebra!
puss.



jag har blivit så duktig på det här med bilder! :D

woho!



kent ska släppa nytt album, när vet jag inte, men ändå :)

ont i magen.

japp, just nu är jag så hungrig så att jag har ont i magen.
men jag ska gå och duscha först och sen ska jag minsann klämma i mig en macka.
det är godare att äta om man är superduperhungrig nämligen :)

onsdagen.

idag har jag varit jätteeffektiv!
jobbade 8-14. när jag hoppat av tåget hittade jag min syster, hon skulle lämna något paket på något tåg så jag satt och väntade med henne en stund :)
sen gick jag till h&m och skulle köpa ny mascara. där träffade jag även på elin, trevligt. på tal om mascaran så gjorde jag ett riktigt klipp! den kostar egentligen runt 149 kronor, men det var extraerbjudande på den så den var sänkt till 98:-. sen hade jag värdecheck på 50:- plus att det var clubdag och 10% på allt. så jag betalade 38:- för den. sånt gillar jag!
efter det så gick jag till banken och tömde nästan hela mitt konto och satte in pengarna på sparkontot.
sen gick jag till optikern och beställde tid för synundersökning!
sen körde jag hem till anna och hämtade mina skor som jag glömt där. anna var inte hemma, men jag stannade en stund ändå och pratade med mammaanette.
efter det körde jag hem och var hemma i 15 min. sen följde jag med min mor och deklarerade, jag höll på att somna så tråkigt det var. och jag kom även till insikt att jag ALDRIG ska bli jurist och sitta och hålla på med sånt trams hela dagarna. nej fy fan!

efter att vi varit där och jag hade myror i byxorna så gick vi och köpte en bok till pappa. sen vandrade vi vidare till polisen för att vi skulle kolla deras öppettider. men dom hade kvällsöppet till 7 så vi gick in, jag var nämligen tvungen att förnya mitt pass så att jag bli insläppt i irland när vi ska dit om någon vecka.
passfoto är något av det värsta som finns att ta. jag har aldrig blivit nöjd med såna jäkla kort, pass/id/körkort och jag tror inte att jag är ensam om att aldrig bli nöjd med dom. tanten i luckan blev dock förvånad när hon frågade "är du nöjd?" och jag svarade "nej". de flesta andra svarar bara ja, bara för att. hon blev tyst och visste inte vad hon skulle säga, så jag fortsatte meningen med "fast jag kommer aldrig bli nöjd ändå, så vi tar det här" då log hon och såg glad ut :)

efter polisen så åkte jag och mamma och handlade så körde vi hem och jag lagade mat! gott blev det och jag är fortfarande sjukt mätt.
efter att vi ätit har jag bara suttit och tittat på tv. har även pratat med anna en liten stund och sen har jag pratat lite med jesper om imorgon :)

nu ska jag fortsätta kolla på BigBrother.
imorgon blir det malmö och grand archives. det ska bli himla bra!


så därför slänger jag upp en bild på Kristian Antilla från när han var på perrongen.

you are just.

jag fryser jättemycket om mina fötter just nu. jag ligger under täcket för att värma mig och värms det gör jag! men inte om fötterna inte!
jag ska snart gå och klämma i mig lite potatismos <3 sen ska jag åka ner till staden och träna med min syster. hade tänkt åka ner lite innan och sola en sväng, känns som om det var ett tag sen! och nu när det är sommar vill man ju ha bruna ben redan från början och kunna gå barbent utan att riskera att andra människor blir bländade. sen är det himla mycket snyggare att vara lite brun. att vara vit som en griffeltavelkrita inte särskilt hett. inte direkt för att jag är den människliga definitionen av ordet "hett", men ja ni förstår. haha!



hejhejhejdå!

anna 19!

idag fyller min anna 19 år. hon är den bästa jag vet i hela världen. jag har kännt henne i praktiskt taget hela mitt liv, jag minns inte innan jag inte kände henne. allt började trots allt på dagis när vi var typ 3 år och delade pojkvän. sen dess har vi hållt ihop i vått och torrt, hon, jag och under en stor period våra dockor. måste dock erkänna att vi faktiskt har slutat leka med dockor nu, även fast vi sa "vi ska ALDRIG sluta leka med dockor", när vi gick runt där 10 år gamla och fortfarande hade picknick med dockorna. det var tider det.
nu har hon skaffat sig en man, som hon verkligen inte delar med sig, eller jo lite, fast inte riktigt. fast jag tycker minsann att hon har gjort sig ett riktigt kap!
det jag egentligen ville få fram var att jag har varit och firat henne idag och det var himla trevligt.



jag älskar dig!

nu ska jag sova, börjar jobba klockan 6 imorgon igen. godnatten.

pyttipanna.

idag har jag rent ut sagt inte gjort ett skit.
jag har mest bara suttit och tittat och väntat på att tiden ska gå.
jag var ute en stund dock, men upptäckte att det var kallt att bara gå i flipflop så jag gick in igen.
nu har jag precis duschat och sitter och hör att mamma gör mat.
snart ska jag gå ner och hjälpa henne lite, tror jag. om hon inte hinner bli klar innan :)
ikväll ska jag försöka hitta någon bra film som jag kan titta på.
kanske åker jag och köper godis också, det är lite lockande.
hejsansvejsan!

söndag.

jag vaknade för en halvtimme sen, alldeles för sent. men skönt var det!
igår åkte jag iaf in till staden och hem till vilch. där satt alla och kollade på en ful gubbe som spelade gitarr.
sen bestämdes det att det skulle grillas. så vi stack till maxi, vi plockade på oss alla saker när vi till slut upptäckte att hamburgerbröden var slut, det fanns inga. vi lämnade allt förutom lite ost och körde till kvantum. där fick vi tag på jättesmå hamburgare, sista påsen med jättestora bröd och sista påsen med fullkornshamburgare!
vi var glada ändå för vi hittat dom sista hamburgerbröden! :)

sen åkte vi hem till vilch och grillade, hamburgarna var geggiga och egentligen inte speciellt goda, men det fick gå ändå :)
sen gick vi in och började titta på film.
sen kom viktor, dennis och sebbe tillbaka, dom hade varit och hämtat en dvd med kaleidoskopes sista spelning. den var kort men bra och viktors huvud brann.

efter vi tittat på den och viktor satt igång en dvd med avril och vi åter igen satt igång en film så bestämde sig de flesta för att åka hem. så jag skjutsade hem pontus och sebbe. det enda dom pratade om på vägen hem till pontus var allt jag borde köra på. jag stod emot grupptrycket och släppte av pontus, haha :) sen körde jag hem sebbe på en hemlig och förbjuden väg.

när jag själv kom hem så pratade jag lite med mammi och sen gick jag och la mig och somnade så fort att jag inte kommer ihåg det. nu ska jag kanske gå och göra något vettigt, om jag orkar.
hejdå!

jag har kommit på att jag borde lägga ut lite bilder, det ser så himla tråkigt ut annars

väla!

igår var jag ledig hela dagen, så jag var en runda inne i staden och handlade present till emelie :)
igår kväll var det fest hos emelie, så jag åkte först hem till anna och försökte göra mig snygg. sen kom axel och sen gick vi till emelie.
det var helt okej där, ett tag var det tillochmed superbra! fast i slutet kom människor som jag inte gillade så då blev jag arg och åkte hem. HAHA! imorse vaknade jag av att mitt öga inte gick att öppna hur mycket jag än tog i med mina ögonmuskler. till slut gick det när jag tog lite vatten på. jag kollade mig i speglen och upptäckte att mitt öga var jätterött, verkligen JÄTTERÖTT, något vitt parti fanns inte där. det såg ut som om jag hade blod i ögonen så jag kände mig ganska manlig. sen slängde jag på mig lite kläder och gick och mötte upp malin, sara och maja. sen åkte vi till väla och shoppade loss. jag hade bestämt mig för att inte köpa något mer än en present till anna. det slutade med att jag gick runt med flest kassar och ingen present till anna. som tur var gick vi inom en affär så hittade jag en present :D
nu sitter jag här hemma och har nyss inspekterat det jag köpt. nu ska jag snart klä på mig och åka in till staden och träffa fina vänner.

det kan nog bli en helt okej kväll, bara jag slipper se det där bandet på perrongen! :)

popcorn.

pappa tvingade mig att köra och köpa popcorn och godis till honom, som tack fick jag smaka en skål.
nu har jag popcorn mellan alla tänderna och det är jätteirriterande!
nu ska jag gå och slänga mig i sängen och kolla på tv. sen ska jag sova om en liten stund för jag är tröttis idag!
och imorgon måste jag vara pigg för då firar vi emelie!

godnatt.


..jag skulle välja himlen.

jag sitter här och är 2 sekunder från att börja gråta lite en skvätt.
det är greys på tv, det är även avsnittet där denny ska få sitt nya hjärta, det är sorgligt. och fint.

idag har jag jobbat och dagen har gått segare än segast och det är jättetråkigt, jag har tittat på klockan nu 3 gånger den har varit 17.51 varje gång, det känns som om det har gått 5 minuter mellan tittningarna. tiden går verkligen sakta..
jättesakta.
nej nu slutar jag skriva, det blir inget vettigt ändå.


nöööjd.

jag är nöjd med mig själv idag. jag städade faktiskt mitt rum till slut! herregud vad det behövdes.
sen lagade jag mat till mig och mor min.
sen lagade jag chokladrulltårta med banan och grädde som fyllning. MUMS.
jag ska äta lite av den nu, och dricka lite te och fortstta kolla på greys.
:D

lat.

haha, japp jag gjorde det! jag la mig och sov någon timme och jag har inte gått utanför dörren sen dess. eller jo en liten stund när pappa bjöd mig på glass och sa "du får bara om du sitter ute med mig och äter den." jag är världens lataste. fast jag ska nog tusan ta mig städa rummet bara för att göra dagen ännu mer onödig! yes, det ska jag! :D

nu.

jajaja!

igår efter jobbet stack jag, mammi och syster och simmade som vanligt :)
när jag kom hem så skulle jag bara precis in på datorn och kolla läget, det slutade med att jag vaknade upp 2 inatt med datorn på magen. (Y)
imorse skulle jag börja jobba klockan 6. kvart i 6 vaknar jag och upptäcker att jag har ställt klockan fel 05.45 istället för 04.45. så jag slängde på mig några kläder som jag hittade på golvet. när jag stod och borstade tänderna upptäckte jag att mjukisbyxorna var bakochfram, great!
nu har jag kommit hem och jag borde städa rummet, jag borde vara ute i det fina vädret.
MEN NEJ! jag ska sova en timme, jag är lat jag vet. men sova är så skönt! :D jag har iaf fönstret öppet, alltid något!

mamma har rätt.

japp, jag erkänner, mamma har så jävla rätt. mitt rum är äckligt just nu och jag borde verkligen städa. imorgon slutar jag tidigt, då ska jag försöka få mig till att göra det. håll tummarna för mig! för jag kommer säkerligen inte orka imorgon.
nu ska jag köra till tåget och åka till jobbet. ikväll ska jag vara aktiv och simma och röra på fläsket :)

morgon.

igår jobbade jag en mssa. efter att jag slutat körde jag hem en liten stund, sen körde jag hem till anna. vi körde sen och köpte hamburgare och sånt för vi skulle hem till jesper och grilla. axel och elin kom hem till anna och sen stack vi hem till jesper där även sebbe var. vi grillade, åt och hade det jättetrevligt. :)
vid 11tiden så körde jag hem, sen somnade jag nästan direkt.

nu sitter jag och försöker vakna till liv, det går inte bra för jag är trött som tusan.
fast det är ganska skönt att vara uppe i tid ändå, har trots allt hela en och en halv timme på mig innan jag ska åka till jobbet. det är mycket för mig som annars brukar ha max 30 minuter :)

nej frulle nu kanske!

natt.

nu ska jag sova, om 6 timmar ska jag upp igen. Godnatt.

nejförtusan.

det finns vissa dagar som jag inte gillar. idag är en sån dag. jag har ångest utan att egentligen veta varför. jag har inte lust till någonting, men vet att jag borde göra något för att inte vara sur. för sur är jag. utan att egentligen ha någon anledning. ibland känns det som om jag är cp, det är nog ganska sant.

helgen.

i fredags jobbade jag, direkt efter jobbet körde jag till växjö för att hälsa på evelina :) det var himla trevligt!
vi åt lite först, sen gjorde vi oss iordning och började dricka lite. lite senare gick vi och mötte upp några av hennes kompisar och sen gick vi till café deluxe. sjukt mysigt uteställe, med mycket blandat folk.
efter att ha varit en runda på mcd och ätit nattmat så gick vi hem till evelina och låg och lyssnade på musik tills jag somnade!
igår vaknade jag av att det ringde ett nummer till min mobil som jag inte har, det var läskigt och jättelångt. direkt efter ringde skyddat nummer och sen ringde ett till liknande nummer fast med andra siffror och sen dolt igen. jag var för rädd för att svara efter att ha svarat första gången.
efter att ha ätit frukost i form av gamla chips och coca cola så körde jag hem från växjö. väl hemma hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning. sen åkte jag hem till jespers mormor där killarna hade lagat sushi. dom var jätteduktiga och det var asgott! :D sen var vi där ett tag tills dennis, palle och sebbe skulle till perrongen så jag hade följe med dom. sen satte jag mig på tåget till kstad och gick hem till pg för han hade fest. det var ganska trevligt må jag säga. sen följde jag med pernilla hem och sov hos henne på natten.
helt okej helg! :)

ojdå.

jag kan inte säga att jag har varit duktigt och uppdaterat. men det har nog inte hänt så mycket. anna sova som sagt här i tisdags, sen igår så jobbade jag och på kvällen sov jag hos farmor och farfar. idag har jag jobbat 6-14. efter att jag kommit hem från jobbet så kom tim hit. det var väldigt trevligt, har ju inte träffat honom på en vecka nu för han har varit hos sin brutta i england! :) efter att tim åkt hem så har jag inte gjort ett skit faktiskt, förutom att jag har bestämt att jag ska träffa evelina som är hemma från norge denna helgen. så imorgon efter att jag jobbat så lutar det åt att jag kör till växjö och festar till det lite :) trevligt må jag säga.
nej tusan nu måste jag sova, godnatt

annafin.

idag har jag jobbat.
sen åkte jag hem och sov en runda.
sen kom anna och vi bakade kärleksmums. MUMS!!
ikväll har vi varit och simmat jättemycket.
vi är duktiga.
nu ska vi sova och titta på film.
jag tycker om när anna är här.
hon är den bästa jag vet.

gropen.

jag bestämde mig för att åka hem till jesper och ha picknick. efter att alla som skulle med kommit och vi haft väldiga disskutioner om vart vi skulle vara och ha picknick någonstans, så bestämde vi oss för bellas grop i galgbacken.
jesper tyckte vi skulle gå till en annan grop med grill. MEN ICKE SA BELLA. vi skulle hitta hennes grop. vi hittade bellas grop, i gropen låg där nerfällda träd och den var jättedålig. så vi bestämde oss för att gå till jespers grop, som egentligen inte är någon grop. vi hade picknick och vi gjorde upp en liten eld. bella var iväg några rundor för att leta efter den riktiga gropen, som verkligen var jättestor och världensbästa. det gick inget vidare.
det bestämdes att det var dags att fixa fram riktig ved och mat. så alla utom jag jonas och linda åkte iväg och fixade sakerna. under tiden gjorde vi världens finaste brasa som var jättehög. tyvärr så föll den ihop och när dom andra kom så tyckte dom bara att den var jätteful.

           
       

jag åkte hem ganska tidigt för att jag ska börja jobba klockan 6 imorgon. fast det var minsann en trevlig dag tycker jag!
så nu ska jag lägga mig och sova för att gå upp om några timmar. yeah!
godnatt.


fint väder och jag är ledig

woho! :D jag är ledig och har nyss vaknat. idag vill jag vara ute och äta glass hela dagen :)

män som hatar kvinnor.

precis, den filmen såg vi. den var mycket bra och mycket lång. men en av de bättre filmerna som jag har sett på väldigt länge :)
på vägen till kristianstad hann vi med att träffa axel i 2 minuter och titta på hans page, eller pottfrilla som jag och anna snarare skulle kalla det. däremot inte sagt att han inte var fin i det för det var han, som vanligt :) anna har tur minsann!
väl framme vid bion gick allt smidigt förutom att vi nästan glömde att köpa biljetter för vi var mycket mer intresserad av popcornen och läsken och alla olika menyer som man kunde få.
när vi väl var inne och satt i salongen gick allt bra tills det var cirka 15 minuter kvar av filmen och anna börjar röra på sig och markerar att om inte filmen snart är slut så vet hon inte vart hon ska ta vägen. hon satt dock kvar på sin plats men innan någon ens har hunnit inse att filmen är slut så har anna sin jacka, väska och halsduk på sig och står upp och är redo för att rusa ut.
nu har jag däremot kommit hem efter att ha lämnat av anna så nu ska jag sätta igång en film och om några minuter kommer jag troligtvis somna. imorgon är jag ledig, DET ser jag fram emot :)

godnatt


bio.

nu har jag kommit hem från jobbet och duschat en sväng.
så ska göra mig i ordning nu och köra hem till anna för att lite senare åka till kristianstad och gå på bio.
söndagsmys på hög nivå. jag kräver popcorn, så är det bara och en anna bredvid mig sen är jag nöjd.

:)

inte lika bra väder (Y)



jag är nog den enda som faktiskt är glad över att vädret inte alls är särskilt bra idag :)
jag tycker det är skönt för då slipper jag gå runt på jobbet och bara vilja åka där ifrån för att få vara ute.
nej minsann, nu måste jag skynda mig lite. jobbet väntar! hejdå

lördag.

igår bestämde jag mig för att jag skulle till älmhult och festa. så efter jobbet var det bara att ta tåget till hässleholm för att en timme senare ta tåget tillbaka igen. mötte upp emelie och therese på stationen, gick hem en runda till emelie och kollade in hennes nya lägenhet. sen var det bara att gå tvärs över gatan till lange som höll i förfesten. det blev shots, vin, jobbsnack, musik och skratt. sen skulle vi bege oss till av och festa. en massa trevliga ikea människor var där! vi dansade, spelade biljard och hade allmänt skoj. när det stängde gick jag och emelie hem till henne och somnade snabbare än snabbast :)
vaknade i emelies soffa och kunde inte påstå annat än att jag har ju mått bättre.

dagen på jobbet var något av det värsta. tur att där inte var mycket kunder för då hade jag nog blivit anmäld för mord, eller liknande :)
efter jobbet så har jag bara varit hemma, pappa grillade och det var mumsigt.
lugn och skön kväll som jag tycker att jag förtjänar :)
nu ska jag kolla på en film som går på tvn. candy heter den, kan nog vara bra!
:)


Inte bra.

Idag är en dag då jag vill dö ganska mycket. Plus att jag jobbar. Jag vill hem.

hallå?

vart fan tog peppen vägen? jag är inte alls sugen på någonting ikväll. den kommer nog tillbaka sen, får vi hoppas. om det nu ens blir något.
nu ska jag jobba. hejdå.

dagen.

jobb.
hem snabbt och byta om.
in till min brors flickvän och vara barnvakt.
var i parken och matade ankorna och lekte på lekplatsen i det fina vädret :)
lagade mat till oss.
nattade gullungen.
sen dess har jag bara suttit här och väntat ut tiden.
tur att hennes granne har trådlöst som jag kan sno :)
imorgon är det fredag.
jag jobbar.
sen hoppas jag på fest för det har jag sett fram emot.

om någon har missat så har vädret varit UNDERBART idag.
puss

jappjapp.

vädret har varit helt underbart äckligt bra idag! jag har varit bra mycket lyckligare idag än vad jag har varit på länge. att vara ledig plus överfint väder är bästa kombinationen!
idag har jag varit med min anna en stund, vi åkte ut till guldkusten och fikade på smält glass, kaffe och kaka. det var mysigt. sen skulle anna på sin studentfest, så jag skjutsade henne hem till elin och sen körde jag hem till frippe och tittade på när jesper och elin byggde ett växthus. jag och sebbe gick även till coop för att köpa jordgubbar, det gick inte bra, dom var slut. så det fick bli riskakor istället. jonas och bella hade även gjort sockerkaka, det var kletig, men god. sen körde jag hem.
vår granne har flyttat, jag är glad. dock är jag mindre glad över att kärringjävelbitchen tog med sig min katt! min katt som hon har delat med oss och som visserligen har varit mycket inne hos henne. MEN ÄNDÅ! jag blev ledsen, nu har jag bara min hund och han kan man inte direkt kela med på samma sätt, han kan ju för tusan inte ligga stilla i 5 sekunder. fast han är charmig han med. dock så lovade mamma mig en ny katt, en liten en! åhhhhhh :)

nu kanske jag borde ta och sova, imorgon börjar jag jobba klockan 6. isch!
godnatt.

i've got sunshine

efter att min mobil ringt några gånger på morgonen och jag blivit lika förbannad varenda gång så bestämde jag mig för att gå upp. så nu har jag varit vaken i snart en timme.
det är jättefint väder ute och jag funderar på att ringa någon så att min dag blir toppen.
frulle nu!


mikrofonist

som sagt så jobbade jag igår.
vid 5 tiden satte jag mig på bussen för att sedan ta tåget till malmö och hälsa på sonia :)
hon hade lagt jättegod pasta och sås till mig, himla gulligt av henne.
efter att vi ätit kom isabell hem till sonia och vi bestämde oss för att gå till tusen2 (tror jag det hette) och dricka billig öl.
de stängde tyvärr redan klockan 10 så vi hann inte vara där så länge.
sonia föreslog att vi skulle gå till LeLe istället, men hon visste inte riktigt vägen dit så hon ringde albert och frågade. han började och skratta och sa "tittta rakt över gatan och sen lite till vänster". så vi hittade minsann det! :)
LeLe var sjukt trevligt och Uffe var sjukt skön. Han hade en jättelång disskution med sonia där han väldigt väl uttryckte hur söt han tyckte att hon var och att verkligen inte försökte stöta på henne och det gjorde honom inget att vi var lesbiska för vi var söta ändå. haha.
även pierre var där, han hade barn med en spanjorska som han hade knullat med kärlek. under kvällen hade han några olika jobb också, lärare, läkare, speciallärare och mikrofonist.
ett gäng med killar gjorde även oss sällskap efter att pierre och uffe lekt match.com. det gick inget vidare för dom på den fronten kan jag meddela.
efter att LeLe hade haft öppet en timme längre bara för att vi hade så trevligt där skulle vi egentligen gått till möllan men vi fann sonias timbuktu ställe så vi gick in där och tog ännu en öl för att lite senare ta en taxi hem till sonia. världens sämsta taxichaufför och sonia fick förklara ett antal gånger att vi skulle till HÅLSJÖvägen, inte haaaalschööööö.
jävla bra måndag iaf!


idag gick jag och sonia en runda på stan och gjorde lite fynd. sen tog jag tåget hem och ikväll har jag varit och simmat.
nu har jag tittat på bigbrother och jag är jättetrött. imorgon är jag ledig! :D
godnatt



uffe<3


RSS 2.0