jag älskar dig!

Ja, jag känner mig dålig för att jag har glömt bort att skicka packet till dig idag. Men jag har minsann inte glömt bort att det är morsdag. Får säga grattis här iochmed att du inte har varit inne på skype ikväll.

Jag älskar dig mamma, du är den bästa som finns. Vad skulle jag gjort utan dig?


maj. 30. 2010

Nu ska jag snart gå och sova tror jag minsann. Efter 4 timmars sömn är man inte så pigg. Var ute igår, himla skoj var det, som vanligt. Annie gick vilse, Sarah ville slå någon kille, Annie grät och Leo skrek, Phoebe försvann, jag och chris råkade slå sönder två av Evs öl, jag fick en smäll på näsan och allt sånt där som vanligt.
Annie och Sarah sov här inatt, vid 11 följde vi Annie till jobbet och sen gick vi och fördrev tiden med att göra gratissaker vilket bland annat innehöll att gå till konstmuseum. Jag höll på att dö av uttråkning, men det var gratis så jag klagar inte.
Sen gick vi och hade picknick och låg i solen hela eftermiddagen, Ciara och Phoebe kom också och gjorde sällskap med oss efter ett tag.

Imorgon ska jag upp vid 5. Just nu vill jag bara dö av tanken på det. Bäst jag slänger huvudet på kudden.

maj. 28. 2010

Öh, jag är så himla trött! Var uppe klockan 5 idag för att vara på jobbet vid halv 7.
Efter jobbet gick jag hem och tog en liten powernap. Sen gick jag ner till stan och mötte upp Phoebe och Annie. Vi gick och kollade på Sex and the city 2. Den var himla rolig, faktiskt.
Efter det gick vi och tog en öl och nu har jag nyss kommit hem och somnar vilken sekund som helst!
Puss!


maj. 27. 2010

Jaja, nu har jag varit lat och inte orkat skriva på en vecka igen och klagomål har kommit in.

Vad har hänt sen sist? Mamma, pappa, farmor och farfar var här och hälsade på i helgen, det var skoj! Mysigt att ha dom gamle här på besök.
I veckan har jag bara jobbat. Har jobbat öppning och stängning denna veckan tillsammans med Jenna, för att lära mig det inför nästa vecka.

Vår chef berättade för oss idag att från och med nästa vecka så ska jag och Jenna praktiskt taget sköta allt. Hon och jag ska täcka alla tiderna jämnt mellan oss hur vi själva tycker. Så antagligen kommer det bli att jag jobbar stängning och Jenna öppning, mest pga att hon är mer morgonmänniska än vad jag är. Så från och med nästa vecka börjar jag jobba 40 timmar i veckan. Vilket känns asbra!

Funderar stark på att ta en liten powernap nu innan jag ska laga lite mat. Har trots allt varit uppe sen 5 och ska jobba min första öppning själv imorgon. Vilket betyder att jag måste gå upp klockan 5 igen.

Sådärja, nu har ni fått en liten update, ska försöka bli bättre på att komma ihåg. :)


maj. 19. 2010

Jaha ja vad har hänt än så länge denna veckan.
I måndags jobbade jag och mådde jag skit efter för mycket kaffe i söndags. Var trött efter för lite sömn och mådde illa, hade huvudvärk, kramp i magen och var allmänt skakig. Haha.
I tisdags jobbade jag stängning med chefen.
Idag har jag jobbat och sen har jag bara fixat med lite saker här hemma, tvättat, frostat av frysen och annat sånt skoj.
För tillfället är vi nämligen bara 4 här i huset och Adriana flyttar om bara några dagar så vi passade på medans där var lite mat.

Imorgon blir det jobb och sen måste jag väl städa så att mamma slipper göra det när dom kommer på fredag. :)

maj. 16. 2010. Om några år så!

Ja, jag har precis som alla andra brudar blivit kär i en 13 åring pojke.
Synd bara att han är 7 år yngre än mig, men jäklar vad duktig han är.



maj. 16. 2010

Himla bra helg har det varit, som vanligt.
I fredags gjorde vi som bor här i huset mat och kollade på film. Dock somnade vi allihopa i soffan mitt i filmen. Men det var himla skönt.
Igår fyllde Matt 21 så vi stack hem till honom på lite partaj. Ja jösses säger jag bara, klockan 6 imorse somnade jag.

Idag vaknade vi vid 1 och sen försökte vi oss på att summera ihop kvällen. Sen fick jag skjuts hem och stack sedan direkt iväg till jobbet på lite espressoprovning. Det var ungefär vad jag behövde idag för att jag skulle vakna till, även fast vissa av dom smakade skit. :)

I veckan blir det jobb och sen i helgen kommer päronen och gammelpäronen.


maj. 12. 2010

Asså detta är fortfarande lika roligt som det var för några år sen.





maj. 10. 2010

Helgen var ganska tråkig. Sov hela fredagskvällen och i lördags var jag bara hemma hos Annie och kollade på film.
Så igår var jag ju tvungen att göra något skoj. Yoann fyllde år så jag hängde med ut och firade honom.
Det slutade med att jag vaknade upp bakis idag, mindre skoj med tanke på att jag skulle jobba idag.

Veckan blir väl ungefär som vanligt, ut en liten sväng på torsdagkväll antagligen för att smygfira Matt. På lördag blir det däremot fest, Matts fyller år och ska ha lite partaj hemma hos sig.
Sen på söndag kommer Barry hem efter ett halvår i Riga!

Ja, förresten, Mamma jag har fått ditt paket och Margit ditt paket har inte kommit än. Dom sa på posten idag att en massa saker har blivit försenade sen vulkanen. Så förhoppningsvis så kommer det snart.

Jag hittade en sak idag som jag önskar mig i 20års present. Kostar dock några tusen och måste fraktas från Nya Zeeland eller Australien. Och det är väl här jag ska lägga till "Mamma och pappa ni vet att jag älskar er" och så lite valpögon på det.

Nu måste jag sova. Godnatt!

maj. 7. 2010

Jag är jätteförvirrad idag. Har ingenting att vara förvirrad över egentligen, jag har nog bara råkat lägga min hjärna någonstans. Hela dagen på jobbet har varit en liten katastrof, jag tänkte hela tiden, nu ska jag göra det här för att sen glömma bort det efter 5 sekunder och tillslut bara stå och glo mitt ut i ingenstans för att försöka komma på vad jag skulle göra. Nu när jag kom hem så tänkte jag "lite mat hjälper nog". Jag tog lite pasta men insåg att jag var jättemätt, så jag satte in det i kylskåpet igen för att 2 sekunder senare stå och ta lite flingor istället. Nu ska jag iaf snart gå ner till bion istället och se om det kan göra någon nytta.

Förresten! Igår blev jag bjuden på sushi, det var namnam.

maj. 3. 2010

Idag är det röd dag och jag är ledig!
Helgen har varit bra, hejdåfest för andrea i fredags. Det var himla skoj även fast jag tappade bort en massa under kvällen. Klockan 6 på morgonen kom jag hem och somnade i min säng medans Matt, Gar och Vincent inte kom lika långt och däckade på golvet istället. Inte mig emot dock, för jag fick hela sängen för mig själv.

I lördags var jag så bakis att jag ville dö, tjejerna i huset gjorde mat och jag hjälpte till genom att rosta mackor och välja film. Efter maten så blev jag så trött att jag somnade och vaknade inte förrän några timmar senare. Funderade ett tag på att gå ut, men bestämde ganska snabbt för att vara hemma och titta på film.

Igår jobbade jag, min chef ville jobba med mig en söndag för att se om jag var värd en löneförhöjning, självklart var jag det. Jag är ju bäst! Så numera får jag lite mer pengar varje månad och även mer timmar och mer ansvar, dvs jag kan bli lämnad ensam i affären om någon behöver springa ett ärende eller liknande.
Så igårkväll efter jobbet mötte jag upp Ciara och vi gick hit och drack lite vin. Vid halv 12 mötte vi upp en arg Sarah, vi tog tydligen lite längre tid på oss än vad vi sa och förväxlade gator lite. Fast hon blev glad ganska snabbt igen och vi drog till Odeon och mötte upp Annie och Phoebe. Odeon sög och jag ska aldrig i mitt liv gå dit igen.
Fast jag och Ciara hade kul. I slutet av kvällen/natten stod vi och hjälpte till att städa (flytta lite stolar) inne på Londis i utbyte mot att dom skulle göra oss en Kycklingrulle även fast dom stängt.
Sen tog vi en taxi hem och somnade ganska snabbt.

Imorse vaknade vi för tidigt och nu ska jag ta en liten tupplur.


RSS 2.0