feb. 28. 2010

Godmorgon!

Har precis vaknat, vet inte riktigt hur jag mår. Igår kväll så kom Annie, Phoebe och Ciara hit och förfestade. Jag mådde jättebra ändå till 10 minuter innan vi skulle sticka, då kändes det som om jag fick en fet feberattack och jag blev helt slö. Så jag tog en panodil och gick ut ändå. I taxin kände jag mig bättre och hela vägen till stället som vi skulle till mådde jag bra. Sen när vi väl var där så började jag må skit igen. Det gjorde ont i kroppen och huvudvärk så jag bestämde mig för att åka hem. I taxin på väg hem mådde jag helt plötsligt bra igen, men jag åkte hem ändå och sov.
Så jäkla trött är jag på det. Har mått såhär hela veckan och det suger.

Jag ska iaf gå och gära lite frulle nu, sen ska jag jobba hela dagen.

feb. 27. 2010. vår

Idag var det vår här på Irland.
När jag gick utanför dörren imorse möttes jag av sol och några plusgrader.
Det var för första gången på länge inte ens jobbigt att gå till jobbet.
Helst av allt hade jag bara velat varit ute hela dagen.

feb. 27. 2010

Godmorgon!
Jag är då inte dålig på att sova iaf. Igår var jag inte pigg på att göra någonting alls så jag låg hemma och kollade på film istället.
Nu ska jag snart gå och jobba dock, sen ikväll ska jag nog ut, har jag tänkt. Det kan nog bli trevligt!

feb. 25. 2010

Igår jobbade jag 8-12 och sen 16-21. Under dagen som gick blev jag febrig, så jag slängde i mig några värktabletter och sen mådde jag bra. När jag kom hem igår mådde jag inte bra däremot. Jag satte igång en film och 5 minuter senare låg jag och sov som en stock. Vaknade dock upp vid 2 och tog av mig kläderna och linserna och sen fortsatte jag sova. Imorse vaknade jag och mådde lite dåligt igen, så jag slängde i mig lite fler värktabletter och gick och jobbade. Just nu har jag ingen feber iaf, dock vet jag inte om det beror på att jag har blivit bättre eller om det är dom där fina värktabletternas förtjänst. Min hals är jättejobbig däremot, den gör inte ont men den kliar och är hostig. Öh, nedrans hals.

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag sova, jag orkar inte hosta och hålla på. Bättre att sova så att man inte märker av det.

feb. 24. 2010

Öh, min hals kliar och är hostig,
det är jättejobbigt.
Men jag tänker bannemig inte bli sjuk!
Sånt trams orkar jag inte med.
Nu ska jag gå och jobba till klockan 8.
Jag känner inte riktigt för det.
Min säng är allt för skön just nu.
Men pengar växer ju inte på träd
och jag bajsar inte direkt pengar heller.
Så jag har inget annat val antar jag.


feb. 23. 2010. Tvätta?

Innan jag åkte tillbaka till Sverige så skulle jag tvätta min mössa, det gick inte bra. Som ni kanske ser.



Nu ska jag gå och jobba.


feb. 23. 2010. Sverige

Oj jag har ju hunnit med en himla massa under tiden jag har varit hemma i Sverige.
Så jag tänkte köra en kort sammanfattning på det, mest för att jag själv inte ska glömma bort det.

I fredags kom jag då hem till Sverige, utan att någon visste det. Först gick jag hem till Anna och sa hej. Sen körde hon och jag till min syster och sen körde vi tre hem till mamma och pappa. Där hemma åt vi lite mat och sen stack jag, Helle och Anna hem till Daniel och överraskade honom. Sen skjutsade Helle mig och Anna hem till Jesper. Vi förfestade lite, sen fick vi för oss att gå till Qbar, fyfan. Det är nog det värsta stället som finns i Sverige. Så jag och Anna tog två shottar sen stack vi till Harrys istället. Kanske inte så himla mycket bättre, men definitivt bättre än Qbar, musiken på Harrys är iaf inte enbart Joddla med Siv typ.
Efter Harrys så gick vi hem till Sebbe och jag somnade på soffan. Sen kom mamma och hämtade mig och Anna och vi åkte hem till mig och sov.

I lördags stack jag in till stan för att leka lite med Hampus, för Helle skulle passa honom. Det var mysigt som tusan. Sen när det började närma sig kväll så stack jag hem och gjorde mig iordning, sen ner till stan igen. Jag hämtade upp Anna och Sebbe, sen stack vi hem till Jesper och förfestade lite. Sen stack vi till Björket, haha. Det var efterblivet där som vanligt och det var exakt samma människor som hängde där som för 3 år sen.
När det var slut och vi hade stått och pratat med någon Rille i 20 minuter om bilar och hästkrafter så gick jag och Anna hem till henne och sov.

I söndags vaknade vi hyfsat tidigt, gick hem till Jesper och skulle hämta min bil för jag var tvungen att köra hem och leka trevligt på släktkalas. Vi kom inte så långt för jag råkade köra fast i snön hemma hos Jesper så jag fick springa in och väcka han och Elin så att dom fick komma ut och putta för jag och Anna var på tok för svaga för att klara det själva. Sen körde jag hem och tjocka släkten kom och vi åt och allt sånt där som man gör på släktkalas.

I måndags körde jag till Älmhult och hälsade på Farmor och Farfar. Efter några timmar där så stack jag och lunchade med Hannah och sen stack jag till IKEA och kramades lite med alla fina där. Sen körde jag hem till Tim och var där hela kvällen.

I tisdags gjorde jag lite ärenden i stan och sen gick jag hem till Sara Spång och lekte med hennes katt en stund tills hon skulle åka och jobba. Efter det körde jag hem och däckade i soffan av trötthet. Sen vaknade jag, gjorde pannkakor och sen stack jag hem till Sandra i någon timme.

I onsdags fyllde mamma år, jag gav henne en finfin skiva. Hämtade upp Anna vid 10 och körde till Kstad och åt frulle och råkade shoppa för mycket saker för att jag skulle ha plats med att ta tillbaka det hit. Sen stack jag tillbaka till Hässleholm, hämtade upp Jesper och stack till Wokhouse och åt buffé, speciellt sushin. Sen körde jag hem till Jesper en liten stund tills min syster ringde och bad mig hämta henne på sjukhuset i Kstad efter hennes lilla operation. Så jag, Jesper och Bella körde dit och hämtade henne. Sen skulle Jesper hem till sin brutta, så jag körde hem. Efter en liten stund kom Malin och stannade hos mig halva natten.

I torsdags kom Katti och hämtade mig vid 10, sen körde vi och handlade baksaker och sen hem till henne och bakade en hjärtformad kaka med rosa glasyr och glitter på och även muffins med vit choklad och hallon i. Det var mysigt och vi drack kaffe i mängder, som vanligt. Sen skulle Katti iväg, så hon skjutsade hem mig. Sen gick jag till bussen och hämtade Frida. Vi gjorde tacos och sen bara chillade vi hela kvällen.

I fredags stack jag och Frida in till stan vid 2 och lekte lite med Hampus. Sen körde vi hem och gjorde oss iordning och Anna kom också. Sen fick vi skjuts till Julia i skogen för hon skulle ha lite kalas. Det var mysigt och där var så många fina människor.

I lördags började vi dagen med att gräva ut Annas bil ur snön så att hon och Frida kunde köra in till stan. Vid 1 stack jag till mormor som fyllde 80 och grattade henne. Efter att jag hade varit trevlig och skakat hand med en massa gamlingar i en timme och även blivit utsedd till min brors flickvän av någon släkting eller nått så körde jag in till stan och tog tåget till Emmaboda och hälsade på Didde. Det var trevligt och jag gjorde min första snöängel för denna vintern på taket.

I söndags vaknade jag allt för tidigt och sen låg vi och kollade på film hela dagen tills mitt tåg gick.
Väl hemma i Hässleholm igen, hämtade jag upp Anna och sen körde vi hem till mig och umgicks med min familj. På kvällen packade jag och njöt av sista dagen hemma i Sverige på någon månad (antagligen).

Ja, sen igår tog jag tåget jättetidigt till Kastrup med tanke på att det antagligen skulle vara förseningar och skit och det var det. Även flyget var försenat med 1½ timme. Men tillbaka till Dublin kom jag och jag sov mig igenom hela flygningen, somnade innan vi lämnat marken, vaknade till uppe i luften och åt en macka och somnade igen, sen vaknade jag av att vi landade.

feb. 23. 2010

Sådärja, nu har allt återgått till det normala igen. Jag sitter hemma i sängen i Dublin och har precis vaknat.
Jag orkade verkligen inte skriva igår, det kändes som om jag sov hela kvällen. Var så himla trött att jag inte orkade med att göra någonting. Kör en mjukstart med jobbandet idag. Börjar inte förrän klockan 3 vilket känns helt okej.


feb. 16. 2010

Oj, jag råkar visst sitta i min soffa i vårt hus hemma i Sverige nu.
Jag åkte hem i fredags utan att någon visste om det. Så i fredags åkte jag runt och överraskade alla.
Det var kul.
Sen dess har jag försökt träffa så många som möjligt.
Jag orkar inte uppdatera riktigt.
Åker hem på måndag igen.
Då blir det nog mer uppdatering!
:)

feb. 11. 2010

Har egentlígen inte så mycket att säga.
Har bara jobbat hela veckan, känns det som.
Ikväll däremot så ska jag gå ut en liten runda.
Inte för länge i och med att jag ska upp tidigt imorgon :)
Nej, nu måste jag platta mitt hår.
HEJHEJ!


feb. 9. 2010

Dålig uppdatering igen, jag vet! Men jag skulle uppdaterat igår, men det gick inte att logga in.
Just nu är jag hemma på mellanlandning mellan mina jobb.
Så vad har hänt sen sist? Sist jag skrev var i onsdags har jag för mig.

I torsdags jobbade jag, efter jobbet stack jag, Matt och Robbie och skulle kolla på rugby. Så dom hämtade upp mig i stan när jag slutat. På väg dit så fastnade vi i bilkö och sen körde vi lite vilse också. När vi väl kom fram regnade det och det var en minut kvar av matchen. Så det enda som vi egentligen hann se var slutsignalen och när dom tackade och sånt där.
Så vi bestämde oss för att köra hem till Matt istället, för han bodde nära. Väl där satt jag och pratade med hans överentusiastiska mamma som ÄLSKAR sverige och som ville veta allt om mig. Haha. Fast det var ganska trevligt.
Vi satte igång en film och jag somnade i soffan. Vid 11 väckte dom mig och körde hem mig.

I fredags jobbade jag hela dagen. På kvällen skulle jag gå till något gig som var till förmån för Haiti tillsammans med Robbie och Matt. Det var helt okej, inte så jättebra band där, men bättre än ingenting iaf :)

I lördags, ojojoj. Jobbade någon timme på dagen, sen gick jag hem och gjorde mig i ordning. Vid 9 kom Sarah, Phoebe, Ciara, Annie, Matt och Mark hit och förfestade. Sen stack vi till Think Tank och jag har inte så mycket att säga om det, för jag kommer knappt ihåg det. MEN VAD SKOJ JAG HADE! :D Det jag kommer ihåg/har fått berättat är att en vakt kysste mig, jag slog huvudet rakt i ett bord, jag har suttit utanför och sjungit sånger från Moulin Rouge, jag har fått gratisdrinkar av en ful bartender och en massa annat.
När allting stängde så gick jag, Matt, Mark och Phoebe och handlade kycklingbaguetter märkte vi dagen efter då alla vaknade upp och smakade vitlök i munnen. Dom 3 sov här och vid 12 vaknade vi till liv för att Mark skulle till jobbet. Sen tvingade jag Matt att följa med mig och leta skor och handla mat och Phoebe gick hem. Sen sov jag resten av söndagen.

Igår jobbade jag bara, ungefär så intressant var det.

Jobbar som en galning denna veckan, men jag gillar det för jag får en massa pengar :D Det gillar vi. Nej, nu ska jag ta något att äta och sen ska jag gå och jobba.

feb. 3. 2010

Jag har blivit dålig på att komma ihåg att uppdatera.
Vad gjorde jag igår? Jag kommer knappt ihåg. ELLER JO! Jag jobbade först 8-2 på Bald Barista och sen 3-6.30 på Café Sofia (som det nya caféet som jag jobbar på heter). Sen gick jag hem och lagade mat och sen vid 11 stack jag till Trashed och skakade lite på rumpan.

Var ledig idag så råkade sova ända till 1. Var uppe en sväng vid halv 10 och ställde alarmet på bara en timme och tänkte att 11 kunde vara lagom att gå upp. Men nej, jag stängde av det och sov lite till.
Sen resten av dagen har jag varit så jäkla duktig! Jag har städat vardagsrummet och jag har slått väck is ifrån vår frys, där var så jädra mycket is efter att det råkat stå lite öppen över natten, och vi hade inte tid till att frosta av den. Så jag tog en stekspade och började slå väck isen istället. Jädra effektivt måste jag säga!
Sen har jag varit och handlat och tillagat mat för ikväll och för imorgon. Och nu sitter jag och jäser i sängen, mätt som en strandad val!

feb. 1. 2010

Jag var så trött igår att jag inte orkade göra någonting alls, låg bara i min säng hela dagen vilket har lett till att min rygg är lite öm idag, är inte van vid att ligga ner så mycket. Lördagskvällen blev skoj, vi var på Think Tank och det var något av det sjukaste på länge. Det slängdes glasflaskor, människor hade dom sjukaste danserna på länge, en kille som liknande en blandning mellan Roger Pontare och Jesus smiskade mig med sitt hår i ansiktet vid flera tillfällen under kvällen och min kofta försvann.
Men det var trevligt som tusan!

Idag har jag jobbat. Efter jobbet stack jag och Abbey och mötte upp Sophie som bodde här i huset när jag flyttade in. Dom gick och åt och jag agerade middagsunderhållning, sen gick vi och kollade lite på stan och försökte prata om allt som hänt, vilket var en hel del.

Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning, ikväll blir det Whelans igen med pojkarna mina. Jag kör på dubbla lager strumpbyxor under jeansen för att förhindra att frysa rumpan av mig.

:)

RSS 2.0