kortkort.

och nej jag menar inte kjol.
hår däremot, tyvärr. jag var som sagt och klippte mig idag efter jobbet. med tanke på att jag inte har klippt mig på ett år och under tiden även blekt det så var hon tvungen att ta en hel del. 10 centimeter skulle jag gissa på. fast vad tusan. det växer ut förhoppningsvis! :)

ikväll passar vi hampus. vi hade vattenkrig innan, det slutade med att jag var blöt ända in på trosorna! gött, en 2 åring köttar mig!

nu ska jag gå och duscha. btw mitt öga svider.


måndag.

igår var jag på festival. det var den sämsta festivalen jag har varit på. maglehemsfestivalen hette den och den låg mitt ute i ingenstans! verkligen ingenstans!
malin lurade dit mig för hon sa att det skulle bli fett.
jag i min tur lurade dit lillsebbe, sperlich, ponta och vilch.
fast vi hade himla trevligt ändå. iaf hemresan :)

idag har jag jobbat och sen har jag stekt ute i solen hela dagen. ikväll var jag även hemma hos anna en runda och chillade :)
nu ska jag sova. imorgon ska jag klippa mig :D äntligen!
hejdå.


lördag.

jag sitter på jobbet nu och jag börjar inte jobba förrän om en halvtimme. det suger att pendla ibland.
igår köpte jag min hultsfredbiljett så idag ska jag jobba 8 timmar och tjäna in dom pengarna igen. det kan det vara värt.
att jag köpte en hultsfredbiljett för 20 kronor mer än vad den egentligen kostar är också sjukt värt pengarna. dels för att de skänker en viss summa till rädda barnen (årets goda gärning!) och dels för att jag får tillgång till en RIKTIG toalett under hela festivalen gratis. MHM! jag gillar det. hejdå bajamaja! dock så har jag en känsla av att jag kommer strunta i det och gå på bajamajorna ändå, dom har ju trots allt en viss charm. även fast där finns bajs och kiss lite överallt :)

men vatusan är det festival så är det!


hoppsan.

jag råkade nyss göra en sak. men än så länge är det hemligt. men det hade kunnat bli riktigt najs!

ja, en sak till.
oh my vad jag saknar dublin!



nu vill jag inte mer.

nej fy, kan det sluta att vara så jävla fint väder när jag jobbar? är det inte fint väder på söndag så drar jag upp till himlen och dödar den där jäkla väderguden!

igår var iaf malin här på kvällen. vi myste framför benjamin button och planerade lite hultsfred :)
idag jobbade jag, så klart. inte mycket mer man kan säga om dagen.
eller jo, jag börjar bli gammal. japp.

den där jäkla michael jackson.

jaja, han är tydligen död. eller har han fått en släng av influensan eller nått.
men enligt tidningarna så har han rent ut sagt ramlat av pinnen.
hjärtattack kallades det.
jag tycker det är löjligt hur alla blir såna böliga fittor och tror att de är ledsna. bara för att människan som dog var känd.
visst grabben har gjort mycket i sitt liv och påverkat många. men när det kommer människor som nästintill aldrig ens har lyssnat på honom och säger att dom är jätteledsna, då blir jag bara arg.
just nu handlar varenda jäkla statusuppdatering på fejjan om att han är död, och jag pallar inte det! argast blir jag när de heter R.I.P Michael Jackson. jävligt random och fantasilöst.
visst jag kanske är känslokall och allt sånt där, men vafan jag känner inte honom och har aldrig gjort det heller, så jag kan tyvärr inte bli ledsen över det. det borde inte ens stått med ett tyvärr där, för jag vill inte bli ledsen över det heller.
däremot uppskattar jag de saker han har gjort i sitt liv osv. men jag kommer inte direkt tänka på att han är död och sakna honom. nej, det kommer jag inte. därför blir jag inte ledsen och jag skulle nog inte kunna bry mig mindre om honom.

nu blir säkert någon arg för att jag har skrivit såhär.
så nu sover jag.

stek.

annabanana var här igår. vi grillade och hade det mys. var även iväg en runda och hälsade på mina blivande kissemissar. och OM dom var söta, ja herregud! jag hade nog glömt bort det där med kattungar.
sen stack vi hit igen och åt jordgubbar och myste.
imorse stack anna hem jobbigt tidigt för hon skulle vara duktig och göra en massa saker.
jag tänkte att dagen var fin och att jag skulle steka lite med någon på min lediga dag och allt. men vad händer? jo ALLA är upptagna eller jobbar. och JA jag kände mig sjukt ensam när jag låg där på gräsmattan och försökte få hunden att underhålla mig. inte ens det hjälpte. jag tycker inte om att bara ligga ute och steka en hel dag, jag blir så rastlös så det finns inte, jag springer ut och in och upp och ner. till slut somnade jag mitt på gräset och vaknade någon timme senare av att min hund satte sig på mitt huvud.
men förhoppningsvis så har jag blivit lite brunare iaf, jag hoppas på det och jag håller tummarna för att vädret håller i sig i någon vecka till. eller ja, det bästa hade ju varit om det hållit i sig ända tills i oktober eller nått. det hade varit awesome. snart kommer malin hit, vi ska planera hutsfred och peppa sönder.
jag är redan pepp, jag har redan börjat fundera ut packning.
i ärlighetens namn så har jag redan börjat packa också.

duschochsånt.

nu har jag nyss duschat. jag kom och tänka på en sak. här hemma har vi ett tvål som heter Family fresh. så länge är allt normalt, jag menar alla vill väl ha en fräsch familj? dock finns där ett MEN, alla sorters tvål brukar lukta på något speciellt sätt och dessa luktar himla gott. men jag kna verkligen inte definera vad de luktar.
de har jättekonstiga namn på dofterna. den enda som man faktiskt förstår vad den luktar är honey rich.
men hur tusan har dom tänkt att spring rain, so soft, pearl rain, ocean och sport luktar?
vem tusan vill luktar pärlregn efter att man har duschat. neeej, dom är minsann lite lustiga dom där tvålarna.


båstad.

igår jobbade jag 12-19. direkt efter jobbet så tog jag bilen till båstad. min älskade frida har kommit hem och jag kunde inte låta bli att köra dit. hon har ju trots allt varit iväg sen februari.
när jag ändå var på väg hem till frida så hämtade jag upp hugo vid pizzerian. sen körde vi hem till frida.
malin var redan där, sen kom det malinx2, emelie och frida också. vi satt ute och drack lite vin och öl och hade det mysigt. en liten stund innan vi skulle ta taxin in till madison så kom fridas stockholmsvänner och hälsade på.
sen drog vi som sagt ner till madison och dansade och drack öl, det var himla trevligt!

idag vaknade vi sen skulle frida jobba så jag skjutsade hem hugo och sen hämtade jag joppe. vi körde till våffelstugan och blev bjudna på våfflor av frida. sen satt vi där hela dagen och gjorde ingenting.
vid 4 stack vi ner till hamnen och köpte glass. sen körde jag hem.

nu har det varit meningen att jag ska gå och duscha i några timmar, men jag har fortfarande inte orkat och nu är det bigbrother. jag får springa lite snabbt sen i pausen!


frida och hugo


malin


frida tt


frida<3



frida har huset på den finaste backen

midsommarfestivalen.

en av människans bättre uppfinningar enligt mig.
helgen har varit sjuk. den har varit underbar. den har varit onykter och jag har mått bäst
iaf i fredags skulle några fina människor och jag samlas hemma hos jesper lite innan 10 för att sedan ta våra bilar och köra till emmaboda och midsommarfestivalen. lite innan 11 hade alla kommit på plats och vi började köra.
jespers gps sög och vi körde fel. det slutade med att jag tog fram min enirokarta och vi hittade rätt.
väl framme så stack vi inom konsum och shoppade loss.
sen ner till campingen och börja sätta upp tälten och det där viktiga.
sen gick vi loss på buffén, som enligt mig var ganska fattig. den bestod av potatis, sill och gräddil. var tusan var gräslöken och det viktigaste av allt, ÄGGEN!?
iaf, vi blev även bjudna på jordgubbstårta. efter vår lilla matstund peppade alla sönder hela natten.
vi dansade och skrattade och hade det fint. och jag gick nästan sönder under smk säger dom.
sen var vi ju lovade bål, och bål blev det! dock inte den sortens bål som jag hade hoppats på, detta bålet innehöll inte alkohol och det brann himla mycket. men varmt var det och det behövdes.
när det började bli morgon hade alla gått och lagt sig i husvagnen, jag var på väg dit. men kom inte längre än till mitt tält, fast jag hade det ganska bra där också.

på lördagsmorgonen vaknade de flesta bakis och illamående. men det är sånt som hör till.
vi var sega i några timmar. sen blev jag pepp som tusan. sen råkade jag vila någon timme och missa lite viktiga saker som jag blev ledsen över när jag insåg det.
resten av lördagskvällen tillbringades till större delen med malin, fina malin. med en varm sovsäck som värmde oss ute i kylan. de flesta var inte riktigt lika pepp denna kväll, men det gjorde inte så mycket, det var ganska skönt.
även denna natt var jag inbjuden till husvagnen, dock valde jag medvetet tältet och värme från 2 andra personer och delning av 1 luftmadrass. det gick bra, jag fick finfint med plats. luftmadrassens ägare fick mindre plats, ingen plats alls, eller jo marken.

imorse när vi vaknade mådde jag förvånansvärt bra. självklart hände inte så mycket på morgonen. vi packade ihop tältet och tog vårt pick och pack och började köra hem. första stoppet blev konsum. vi var ju tvungna att ha frukost och färdkost.
nästa stopp blev kiss och rökpaus någonstans mitt ute i ingenstans.
sen bar det av mot kristianstad där vi först släppt av måns, som fortfarande inte hittar hem till sig själv.
sen körde vi lite vilse för att hitta till biltema där vi släppte av simon. sen hem till hässleholm och släppa av pentus pårsson och sebbe nudel.

efter att jag har kommit hem har jag endast dräggat mig och varit äcklig och ätit sjukt mycket jordgubbar.
nu ska jag sova som fan. i en SÄNG! jag klagar inte alls för fem öre.
godnatt.
ps det är jättevarmt i mitt rum och ändå är elementbögen avstängd. undra om det blir för kallt att öppna fönstret? NEEEEEJ, det blir det nog inte. nejnej.

midsommar.

jaja, nu förstår jag, men jag blir lite.. jag vet inte vad jag blir, inte glad iaf.
igår packade jag och höll på hela kvällen.
nu sitter jag i min säng och funderar på om det är något som jag har glömt. jag hoppas och tror inte det.
denna helgen kommer förhoppningsvis bli jättebra. det kan jag behöva!
som sagt det är midsommar idag och om 45 minuter ska jag ta och köra hem till jesper. sen ska vi vänta på att alla ska komma dit. sen kör vi till emmaboda och midsommarfestivalen (Y) awesome.
jag kommer hem på söndag. hejdå!

bögenbög.

jag vaknade för en halv timme sen. jag har fortfarande inte orkat ta mig upp ur sängen.
jag är lite sjukis. min näsa är igentäppt och min hals smärtar och så även mitt huvud.
fan, imorgon är det midsommar. då ska jag antagligen sova i tält och ha mig.
idag regnar det också, det är inte heller najs. jag hoppas innerligt att det inte regnar imorgon, lördag och söndag. vi ska ju trots allt vara ute.
var nyss inne och kollade smhi, så hemskt ser det ju inte ut, om man nu kan lita på smhi. dom brukar vara ganska förvirrade.
nejnejnej. nu ska jag klä på mig och sånt där. sen ska jag jobba en runda.

annahjärtakörkort

jajaja, nu har anna också tagit sitt körkort. jag är stolt som tusan över henne.
så idag efter jobbet så stack jag direkt hem till anna. vi firade till det lite med jordgubbar och glass.
sen drog vi in till stan och fixade en ny mobil och sims 3 till henne. sen körde vi till axel och sen mcd som traditionen lyder.
ikväll var vi i vedema en runda och myste med lite andra fina människor.
sen körde jag hem tim till sig och sen hem.
och just nu vill jag inte ens prata om vad jag gjort sen jag kom hem, det är inte bra och inte kul och det borde inte vara så. men så är det! jag gillar det inte, eller jo ibland, fast inte alltid och jag borde inte. och nu ska jag sova.

godnatt och förlåt om ingen fattar.

okej.

jaja. jag har egentligen inte lust att skriva, men ja ändå.
igår jobbade jag, som vanligt. direkt efter jobbet så tog jag tåget till gbg och hälsade på gustav. det var trevligt vill jag påstå.
vi spelade tv-spel och jag ägde som fan. nej jag orkar inte skriva vad som mer hände. men som jag sa innan så var det trevligt. jaja, nog om det.
idag när jag satt på tåget hem fick jag reda på att det var kalas hos pontus för han fyllde år idag. så jag gick dit när jag kom med tåget. det var också trevligt.
nu är det mindre trevligt. jag är hemma, jag mår inte bra, jag är sur, jag är ledsen, jag är inte glad, jag vet inte vad jag är. men just nu känns det som om jag vill spy. fan. detta är inte bra. inte alls. jag borde vara glad. nej nu pratar jag för mycket. nu ska jag gå och sova. jag är inte alls sugen på det. inte överhuvudtaget. imorgon ska jag jobba, det är jag ännu mindre sugen på.

blää.

helgen.

helgen har varit jätterolig, ja det har den!

i fredags var det studentfest för sandra. på dagen körde först jag, min syster och bror ner till ystad och skulle kolla på när sandra sprang ut. det ösregnade och blåste övermycket. när vi hade stått ute i regnet längre än nödvändigt så var vi inte alls torra. sen körde vi hem till min syster och duschade och gjorde oss i ordning.

vid halv 7 tog vi taxi till lokalen där sandra skulle ha sin studentfest.
vi åt middag och sånt och var sociala. vid halv 10 stack sandra för hon skulle på fest nere i ystad.
ungefär samtidigt som hon stack öppnades även baren och helt plötsligt blev alla jätteglada :D
vi shottade tequila och skakade våra rumpor till schlager. och ja just för tillfället så tyckte jag minsann att schlager var helt okej, faktiskt.
vid halv 3 tvingade jag hem min syster. och efter mycket om och men var vi äntligen hemma i hennes lägenhet och där somnade jag nästan innan jag hunnit lägga mig.

vid 8 ringde min klockan så då var det bara till att klä på sig och gå till tåget som skulle ta mig till jobbet. en liten notis bara, åk inte tåg bakis. det är inte bra, så gör bara inte det.
efter en lång dag på jobbet stack jag hem till hässleholm. mötte upp malin och emmabodamänniskorna på perrongen. det var himla trevligt där och alla var så fina och glada.
vid 12 kom mina föräldrar och hämtade mig för att jag var så full. nej nu ljög jag. jag var inte alls full, jag var trött och skulle upp och jobba klockan 6. så jag åkte hem och sov som en stock i någon timme.

imorse ringde min klocka omänskligt tidigt. men det var bara till att dra sig upp ur sängen och försöka hitta alla kroppsdelar och köra till jobbet.
ikväll har jag inte gjort särskilt mycket. det har inte varit någon höjdarkväll vill jag inte påstå.
jag har packat iaf.
imorgon drar jag till gbg efter jobbet. nu ska jag sova :D
godnatt!


torsdag.

igår jobbade jag. efter det åkte jag, jesper, julia, vilch och tim hem till jesper. även sebbe och linda kom! :)
vi grillade lite och hade det mysigt. efter att vi ätit så satte vi oss och tittade på gamla tecknade batmanfilmer, dom var bättre än vad jag kom ihåg. fast när jag var liten gillade jag ju visserligen inte batman, nej då var det sailor moon som gällde!
vi planerade även ihop midsommar lite, det verkar som att vi åker upp till emmaboda och festar till det lite. jag är iaf pepp som tusan på det!
vid halv 10 så körde jag hem, för jag höll på att dö av trötthet.

idag började jag jobba klockan 6. det sög väldigt hårt.
efter jobbet stack jag och mamma in till stan och köpte studentpresent till sandra. jag lämnade även in min kamera på lagning, objektivet har gått sönder. och just nu älskar jag att jag faktiskt köpte en försäkring till den, för antagligen så slipper jag betala något alls då :DDD finfint.

nu ska jag se om min pappa har duschat klart, han smet in och låste dörren precis när jag skulle gå in där. han är ond :)

bal och malinsstudent.

i lördagskväll så var jag seg som tusan så jag åkte hem till anna och mös.
sen stack jag hem till min systers tomma lägenhet och sov.
i söndags väckte anna mig och bad mig komma till henne och kolla på hennes balfrisyr som hon höll på med.
samtidigt insåg jag att jag var tvungen att städa helles lägenhet så att den inte såg ut som ett bombnedslag när hon kom hem. så jag dammsög lite snabbt och diskade och sen gick jag ner till anna. efter en timme ungefär gick jag och hämtade min kära syster på stationen och hjälpte henne med väskorna.
sen var jag där hela dagen. på kvällen var det bal och anna var den sexigaste av alla.
efter att vi var och kollat in alla och jag längtat tillbaka till min bal väldigt mycket så gick jag, helle och sandra upp till helle och krängde pizza. sen fick vi en massa kläder av helle som hade köpt nu när hon har varit iväg. :D
sen körde jag hem och skulle sova, men somnade alldeles för sent, igen.

igår jobbade jag, efter jobbet körde jag hem till farmor och farfar en stund. sen stack jag hem till malin och firade hennes student. det var trevligt och mysigt! :)

idag har jag varit hos doktorn och tagit spruta. när jag kom hem så var jag klantig och lyckades få näsblod, för första gången i mitt liv, yeah (H) jag blev jättechockad och sen blev jag glad och kände mig tuff . höö.
sen körde jag och jobbade hela dagen.
ikväll har jag bara varit hemma och inte gjort ett piss.
fridaälsklingen ringde och jag blev jätteglad av att höra hennes röst. jag har saknat henne för mycket, eller ja det gör jag fortfarande. men vi ska försöka planera in en dag snart! :D


anna och axel - de snyggast.



malin :D


jag är hård


anna tog studenten.

igår var en helt underbart rolig kväll.
min anna tog studenten och det firade vi som tusan. först utanför skolan och kollade när hon sprang ut. sne ner på stan och kolla när de åkte rundor och sjöng. dock började det regna mitt i alltdet så vi stannade inte där så länge. vi körde hem till anna och väntade på att hon skulle komma.
sen kom alla gästerna och till sist anna i sin fina bil.
sen åt vi och anna öppnade presenter och allt sånt där vanligt.
lite senare så åkte de flesta gamlingar hem och annas klasskompisar kom.
vi festade, dansade och skrattade och allting var jättebra.
sen bar det av till björket och skaka rumpan!
där var sjukt mycket folk och en massa som man inte har träffat på evigheter.
vid 3 gick jag anna och axel hem. jag hämtade lite saker hos anna och sen gick jag hem till helles lägenhet och sov.

så ännu en gång, grattis anna som tusan till studenten!




<3

jubb.

denna veckan har jag sovit äckligt lite. och ännu mindre ska det bli!
jag har inte lyckats gå och lägga mig i tid en enda kväll och sen upp och jobba (Y)
men vad tusan.
just nu jobbar jag, jag slutar klockan 8 och sen ska jag direkt hem till anna.
jag ska lugna ner henne inför imorgon.
hon är för nervös för sitt eget bästa är jag rädd för.
jajaja, imorgon börjar jag 7.
jag satsar på att sova innan 1.
det låter ganska rimligt.
nu är min rast slut, bara 2 timmar kvar. 2 låååååånga timmar dock!

pusspusspusshejdå.

i am jane, and i love to ride an elephant

idag har jag och mamma passat hampus som sagt.
vi har varit i malmö och handlat studentpresent till min anna.
det blev den ultimata present.
jag hoppas hon kommer att älska den.
fast om jag känner henne rätt, vilket jag borde göra.
så kommer hon bli kär.
jag inhandlade även en klänning som jag ska ha på hennes student, ett par skor, ett linne och en tröja.
sjukt bra!
ikväll har jag suttit och laddat hem en massa musik till annas student då hon är så gullig som har gett mig uppgiften att fixa musik.
nu ska jag duscha!

forever21.

min syster är i new york.
jag fick nyss ett sms.
"gå in på forever21:s hemsida. kolla igenom vad du vill ha och meddela mig sen. ska dit på fredag igen. puss!"
fan vad jag älskar henne.
ikväll ska det kollas kläder.
fan att jag har gjort av med cirka 2000 på pengar idag redan.
vad fan gör det.
jag blir ju snygg!
:D
kanske.

blablablabla.

som vanligt så har jag inget vettigt att säga. jag har jobbat idag.
sen har jag varit hemma hos farmor och farfar en runda med mamma och pappa.
vi har även passat hampus ikväll och han ska även vara här imorgon.
han är den sötaste jag vet, faktiskt.

btw. jag saknar siesta. SOM FAN.

tortilla

jag förstår verkligen inte det här med tacos eller ja, tortillasbröd. varför går det aldrig att vika ihop dom utan att de går sönder/läcker/blirförtjocka/ellerliknande? jag såg nyss någon himla reklam för tortillas, det såg sjukt gott ut och den var helt perfekt! dom rullade ihop den helt utan några som helst problem. jag ska lära mig det snarast! jag ska bli tortillas-rullar-mästare, för en gångs skull ska jag bli bra på något. vilket jag antagligen inte kommer lyckas med. då jag faktiskt suger sjukt hårt på att inte överdosera mängden av allt. för jag måste ha ALLT i! annars blir det inte bra. och mycket sååååås och ketchup :)
fan detta blev ett helt inlägg om att rulla tortillas, men så kan det gå.
och jag är inte ensam om att konstatera att tortillas är för jävliga.

:)

RSS 2.0