dagensdag.

jag sökte lägenheten i dublin som jag hittade innan idag.
killen som ägde den ville ha någon som flyttade in så fort som möjligt. alltså är det inte särskilt stor chans att den är kvar när jag flyttar. MEN han sa att jag kunde iaf höra av mig, för man visste ju aldrig :)

min dag har till större delen spenderats i annas sällskap. jag har fått lugna ner henne ungefär 1 miljon gånger för att hon varit så nervös över skolan imorgon. söte du!

inglorious bastards



igår föreslog tim bio. jag var inte sen på att nappa på det. vi drog till kristianstad och såg inglorious bastards. filmen var precis som tarantinos andra filmer, sjukt jävla äckligt bra!
helst hade jag velat se den en gång till nu :)

åhhh.

jag har börjar kolla på lägenheter i dublin, för att ha lite framförhållning liksom.
jag har hittat sötaste lägenheten. funderar på att höra av mig till han som äger den och höra om den finns kvar till mig när jag flyttar dit. vilken den antagligen inte finns. 450 € i månaden är inte så farligt ändå. med tanken på att den ligger i centrum.


kolla bara köket!


fel bilder, men bilder iaf.


kattjävel, mina fötter är ingen klösmatta.


mhm, i'm bringing sexy baaaaaack, YEAH!

jag hoppas att alla förstår ironin i att jag ger er en sexig rygg. eller något sexigt överhuvudtaget, det är inte min grej liksom :)

helgen.

oj nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen! men jag har helt enkelt inte haft tid :)
så nu kör jag en sammanfattning om vad som hänt!

i torsdags begav jag och elin oss till malmö för att hitta en present till käre axel. vi mötte även upp sara och hennes kompis, och sen hittade min frida oss och även malin. vi gick och åt lite mat, sen var frida och malin tvugna att springa till tåget. efter några affärer var det bara jag och elin kvar. vi gick rundor och myste lite och sen tog vi tåget hem för att elin skulle vara duktig och träna!
väl tillbaka i hässleholm stötte jag på dom där söta pojkarna som är så bra! vi satt och tjatade en liten stund, sen skulle dom till något spökhus och helt plötsligt kom anna gåendes och hade lite smått panik. så jag följde med henne och hittade lite kläder.

på kvällen körde jag hem till katti och myste över lite snickerstårta och kaffe (Y)

i fredags jobbade jag. på kvällen var det till att bege sig hem till axel i lillaskog för lite party. det serverades sjukligt goda tunnbrödsrullar till fördrinken. jag kan nog utan tvekan säga att jag och elin åt mest av alla på hela festen av dom där små goda sakerna. "äh, lika bra jag tar två när jag ändå är på gång"
det blev 5-kamp där jag nästan ägde rumporna av killarna på luftgevärsskytte! fast bara nästan för jag failade!
efter lite dans, dricka, fylleprat och en spya (dock inte från mig) så skjutsades hela festen in till vinslöv för att ta tåget till kstad och banken. efter att alla tappat bort varandra då vi skulle hoppa av tåget och anna försökte sig på med att hälsa på en engelskman för att senare inse hur bonnigt svenska hon lät så ställde vi oss i kön och tittade på slagsmål.
inne på banken dansade vi en aning och sen blev annas behov utav mat och kebab för stort så då gick vi till kebabcity och inväntade min kära pappa som skulle skjuta oss hem.

väl hemma däckade jag snabbt som tusan i sängen efter att ha lekt med katterna. 14.39 vaknade jag och undrade om alla mina kroppsdelar fanns kvar. jag insåg även att jag försovit mig BIGTIME då jag skulle ta tåget som gick, just det, 14.39. ringde till therese och ursäktade mig sen slängde jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning och tog sen tåget till hultet och gick hem till therese. vid 6tiden stack vi hem till ellen som hade ordnat så fint med förfest. det blev en jäkla massa skitsnack, dans, stor fascination av skor som inte var från detta århundradet och fyllesamtal från hannas sida.
sen stack vi hem till lange som också hade förfest. det kändes som om hela ikeapersonalen var där i hans lilla lägenhet.
efter att ha glömt bort att det serverades langos på a-huset (VÄLDIGT DUMT GJORT) gick jag glatt vidare till speakeasy istället.
himla trevligt var det där iaf, trots att det inte fanns langos där.
när allting stängde hade jag planer på att gå hem till therese och sova. therese som redan sov hårt vid det här laget tyckte inte om att svara i sin mobil. så där stod jag klockan 2 mitt i älmhult och visste inte vart jag skulle ta vägen. jag har även känslan av att jag tog ut lite aggressioner på människor som inte förtjänade det. så om jag sagt fitta eller liknande till dig inatt i ett mörkt älmhult, förlåt.
hanna kom dock som en räddande ängel och erbjöd mig sovplats. efter att jag fått vägvisningsfölje och sagt korkade saker till hanna som vi hade himla kul åt idag så somnade vi.

imorse vaknade vi och började fundera på vad som hänt igår. vi bestämde oss för att gå och äta fyllefrukost. det blev pasta, kycklig och curry och MYCKET COLA!
sen skulle hanna den stackaren börja jobba så jag gick hem till therese och kollade läget. sen åkte jag med farmor och farfar hem, sen har jag tusan inte gjort för mycket. soffan har varit den perfekta platsen idag.

bilder kommer sen. :)

kattor har låda, inte stol.





min ena katt har lite märkliga saker för sig. den gillar att klättra högt upp i träd och sen sitta där och inte komma ner.
den gillar även att strunta i att komma ner och lägga sig och sova där högt uppe i trädet.
fast idag slog den alla rekord.
den gick in på toaletten, började intressera sig för toaletten. den hoppade upp på ringen, helt plötsligt sa det plask och katten är nu nere i vattnet i toaletten. den flyger upp ganska snabbt, men blir däremot inte rädd för toaletten.
utan den lille jäklen sätter sig och bajsar rakt ner i toaletten.
vad hände med lådan? var den inte tillräckligt bra?

sött var det iaf.


bartömning.

i helgen gjorde jag verkligen inget vettigt! eller jo jag jobbade, men resten av tiden så sov jag i princip bara.
igår stack jag iaf till båstad efter jobbet. frida skulle ha personalförfest och jag har ju faktiskt varit där och torkat bestik en eller två gånger, så jag fick också komma! :) vi hade det himla trevligt och frida hade varit duktig och lagat mat och bakat.
efter några glas vin så tog vi taxi ner till madison. det var avslutning för slappemåndag och därmed även bartömning.
lite segt i början då det inte var så mycket folk där. men sen jädrar! vid halv 2 var jag och frida himla glada. klockan 2 stängde dom och vid 3 var vi fortfarande kvar. efter ytterligare ungefär en timme så blev vi äntligen avsläppta av taxin vid fridas backe. att gå upp för den brukar ta tid, men aldrig har jag varit med om att det tagit SÅ lång tid.
väl hemma så somnade vi ganska snabbt i fridas säng.

idag skulle frida jobba så jag hängde där ett tag och åt lite våfflor.
sen körde jag hem och ikväll har jag varit hemma hos anna och kollat på linas kvällsbok. herregud säger jag bara.




Feeling guilty at the mention of your name

jag jobbade till 12 idag, när jag kom hem råkade jag lägga mig i mammas säng och sova några timmar.
sen dess har jag inte blivit pigg.
hampus är här ikväll, alltid något mysigt.
nu ska jag gå och duscha och sen ska jag sätta igång en film.
jag har tre bra som är nyinköpta, ska bara lyckas välja en av dom!

Kan du känna likadant?

kvällen har tillbringats med anna, lars w, katterna som ännu inte fått något namn, städning och ännu lite mer lasse.
att lyssna på lasse går lite som i vågor. fint är det iaf.
jag har även funderat ikväll på att jag kanske ska köpa en minidator, bara för att slippa ha med sig denna stora när jag flyttar. det tål att tänkas på. har hittat en fin för 3000, helt okej. jag ska önska mig i födelsedagspresent! :)
nu ska jag sova, börjar klockan 6 imorgon, IGEN. jajaja, nu myser jag ner mig hos kisarna och sover.
WOHO, jag sover inte själv inatt på jag vet inte hur länge :D awesome, nu behöver jag ju ingen sån där kille som ligger och håller om mig, jag har ju 2 katter !

jag är kär.

dagen är finfin idag. jag har blivit lite kär idag. jag var nyss och hämtade mina nya katter. två små söta lurviga saker.
efter att jag gav dom lite mjölk så däckade den ena i mitt knä. den andra ligger på bordet och sover. något annat som sover är mina ben, det gör ont. men jag kan inte förmå mig till att flytta dom och väcka kissen.


jag drar.

den 27 september, 27/9, september 27. japp, exakt det datumet, då jädrar dra jag. bort från sverige och hässleholm, till irland och dublin. och nej jag har inget jobb och ingen bostad. men vadå det löser sig alltid!

jävla skit bög och sånt där.


jag fattar inte varför det inte går att vrida den. skitsamma, men jag tror iaf inte på att det är 41 grader ute. det känns inte ens som om det är så varmt.
vi måste nog köpa en ny termometer. ja-a.

jag är lite arg, ledsen och sur. det blir nog ingenting med jobbet på ikea i dublin. men jag håller tummarna iaf!

morgonproblem.

jag är ensam hemma nu, min mamma och pappa har lämnat mig.
det är helt okej faktiskt. även fast jag blir överdrivet sällskapssjuk hela tiden.
och rastlös som in i bomben. jag kan inte sitta stilla ibland.
gå rundor precis som om jag letar efter något eller någon.
dock hittar jag aldrig något eller någon för den delen heller.

något som inte är okej är att vår telefon här hemma titt som tätt ringer på morgonen.
alltid någon gammal gubbe eller tant som vill prata med mina föräldrar.
och det är väl självklart att dom får ringa och sånt.
men dom kan väl skippa det när jag är ensam hemma?
jag menar dom borde väl ändå fatta att jag inte är vaken 9 på morgonen.
nej fy tusan för såna.
otrevliga brukar dom vara också.
inte kan dom presentera sig inte.
och inte kan dom säga hejdå heller.
samtalen brukar låta ungefär såhär.

"hej det är elin"
"är det karin?"
"nej, elin"
"är karin hemma?"
"nej hon är inte hemma"
"nähä, när kommer hon hem då?"
"det vet jag faktiskt inte"
"nejnej, jag ringer sen då"
"ja, gör du.. *click* ...så"

jag hoppas verkligen att alla gamlingar inte är så här otrevliga! det är förhoppningsvis bara jag som haft otur.
tur att jag kan stänga av ljudet på vår telefon när det ringer.


myskväll.

just nu sitter jag ute på vår altan och dricker te.
det är lite halvkallt, mörkt och tyst.
jag gillar det som tusan!

päls?

mina ben är hårigare än någonsin.
som tur är, så är det inte mitt hår.
min hund har nu i ungefär en timme gjort alla möjliga tappra försök till att vara så nära mina ben som möjligt.
han har legat, suttit, stått och rullat på dom.
därav min extrema hårväxt.

idag jobbade jag och sen blev det avslutningstårta för fina anna som lämnar oss :(
det är sorgligt och hade jag varit olyckligt kär, haft mens eller bara varit allmänt bölig av mig så hade jag nog gråtit en skvätt.
fick även svar från dublin idag. de sökte 2 månaders kontrakt och ville att jag skulle börja jobba om 2 veckor!
men nejnejnej.
där sätter jag ner foten och blir lite rädd!
1. jag har fortfarande jobb i älmhult om 2 veckor.
2. jag och jesper ska ju faktiskt på semester 1 vecka i september och den tänker jag inte strunta i!
3. jag måste ju för tusan förbereda mig mentalt och hinna pussa och krama alla fina människor som finns här hemma!

nej, om dom vill ha mig får dom ta mig i slutet på september. vilket jag hoppas innerligt på att dom vill. jag menar, ska jag nu ta över efter kamprad så borde jag ju faktiskt få ha lite krav! eller?

nej nu ska jag göra en sak som faktiskt är jättetråkigt, duscha! jag förstår inte det roliga med det.
kanske ska ta och diska sen bara för att göra det tråkiga, ÄNNU tråkigare.

:)


måndag.

sitter på jobbet just nu.
det är lagom tråkigt och för tillfället hatar jag alla kunder.
är verkligen jag också så trög när jag är och handlar?
det hoppas jag verkligen inte!
slutar om 1 timme och 42 minuter, EXAKT, just nu.
när detta inlägget är färdig skrivet kan jag dra väck åtminstone 1 minut.
åker hem till farmor och farfar ikväll efter jobbet.
börjar jobba 6 imorgon, inte okej.

imorgon vill jag till malmöfestivalen och drick mig berusad igen.
för på onsdag är jag ledig och då vill jag ligga bakis.
någon som är pepp?

puss

finfint.


sonia gör sitt bästa för att ta fram sin sexiga kvinnliga sida. och OM hon lyckas!










mr love gjorde en favorit i repris.


sjuk natt i malmö.

åkte som sagt till malmö igår och hälsade på sonia!
det var himla trevligt som vanligt. vi började lite smått med vin hemma hos sonia.
vi drog in till stan, mötte upp anna och vandrade till folkets park.
efter ännu lite mer vin och 2 jobbiga negrar från köpenhamn som varken kunde, svenska, danska eller engelska så kom den berömde skotten och joinade oss.
vi fick för oss att det minsann skulle åkas karusell. det blev hulken, en tappad plånbok, en återfunnen plånbok och batman.
vi hittade även en lekplats. jag fick för mig att jag minsann skulle klättra högst upp.
DUMT, då jag kom på att jag aldrig vågar gå ner igen. jag klättrar alltid upp men sen inser jag att det är mycket jobbigare och läskigare att klättra ner. men till sist kom jag ner iaf.
vi hookade upp med mr love och company.
vi lämnade the company och drog med oss mr love till ice.
där blev det karaoke, tequila (vilket var jättedumt), utspilld öl i repris, toalettöverraskningar och allsång. efter det gick vi hem till skottens lägenhet som han tydligen delade med en pundare.
hemma hos skotten var det ett fint awkward moment på balkongen med en brud som nog hade fått lite för mycket av det goda. sonia fick kiss på foten. sonia somnade. mr love hade efter ett besök på toa inga kalsonger på sig. jag fick pundaren att skrika och bli arg på mig. det var peppande på toa. min strumpa försvann och upphittades efter någon minuts letande. när det nästan var morgon tog jag och sonia taxi hem till henne och somnade ganska snabbt.

imorse vaknade jag och mådde hyfsat bra. vi gick ut och stekte på gräsmattan med sally.
sen gick jag och sonia in och sov en timme innan jag skulle åka hem.

fint var det. tack fitta <3

besked.

idag fick jag besked från ikea i dublin.
det blir en telefonintervju nästa vecka.

malmööö

sitter hemma hos sonia nu.
jag har äntligen fått träffa sally för första gången i mitt liv.
det var ett fint ögonblick men herregud vad ful hon är!
fast hon kan det där med att charma iaf.

just nu står eller sitter eller ligger eller vad hon nu väljer, i duschen.
och jag sitter här och dricker min apelsinsaft.
ikväll ska det drickas vin, jättemycket.
och jag ska ha ont i huvudet imorgon.
det låter himla bra faktiskt.

tandborstlös.

förra veckan införskaffade jag mig en ny tandborste då jag tappat den 1 vecka gamla tandborste i toalettstolen.
imorse tappade jag även den nyinköpta tandborsten i toalettstolen.
3 tandborstar på 3 veckor. alla har dött en plågsam död i toalettstolsvattnet.
allt är pappas fel.
han är den enda i denna familjen som inte tar ner locket efter sig.
och tandborstar är fan inte billiga!
dom som är snygga och har en massa coola funktioner på sig kostar ju för tusan 25 kronor.
tanborstar kommer leda till att jag får leva ett liv i fattigdom om det ska fortsätta på detta viset.

tummenuppförspontanasamtal.

inatt fick jag även en sjukt oväntat men himla roligt samtal mitt under min sömn. haha, som jag skrattade efteråt. jag fattade först inte riktigt om jag nyss verkligen hade pratat i telefon eller om jag bara drömt. men jodå! visst hade jag pratat allt!

nu måste jag sova. 0430 ringer klockan. INTE OKEJ!

13 augusti

fin dag med julia idag.
efter att ha monterat några äckligt jobbiga fåtöljer på ikea så körde jag hem till julia.
vi bakade och planerade. och vips som det var så var vi inne på favorit ämnet, kissie, dessie och paow. haha, ojojoj! tur julia är hemma hela dagarna och kan hålla koll på vad som händer åt mig :D
sen planerade vi vår fina kräftis! it's gonna be awesome!
vi körde till mammsens jobb och kopierade och sen for vi rundor och delade ut alla fina inbjudningar. eller ja nästan alla iaf :D vissa bor för långt bort för att orka köra dit :) men dom är bjudna ändå !

jag hatar 3.

förresten, någon som kan förklara 3 reklamen för mig. ni vet den där med en kille som står och hänger i en bar och så ringer hans mobil jättehögt och så står det att det är josefin som ringer. sen kollar han på en kille och sen kommer det fram "köp blablablamodellblablabla för blablabla i månaden.. blablabla.."

jag förstår verkligen inte den och det gör mig jätteirriterad.

nej tacka vet jag för telenor, dom har iaf normala reklamer som alla normal funtade personer förstår.

12/8

mhm, här peppas det inför helgen! på lördag drar jag och hälsar på min efterlängtade fitta i malmö, sonia.
kanske jag drar redan på fredag, har inte bestämt mig ännu! festligt ska det bli iaf, malmöfestivalen och allt! fint ska det va!

idag vaknade jag av mig själv en hel halvtimme innan min klocka skulle ringa. jag blev chockad och insåg hur pigg jag faktiskt var! efter någon timme åkte jag till jobbet och chillade. eller jag menar jobbade.
imorgon ska jag jobba lite extra. efter jobbet drar jag hem till julia och planerar en kräftis och sen skulle vi göra det hon gillar mest, baka (Y)

ikväll gjorde jag american panncakes, det var mums! jag som trodde att det var svårare än det var. även fast jag gnällde lite över att det var jobbigt att vispa.

om mindre än en månad så fyller jag år! och om en månad plus några dagar är jag och jesper på väg till Irland, och herregud vad jag gillar det! jag längtar sjukt mycket, det ska drickas så mycket öl!
och jag gillar inte att gå och vänta på besked, varje gång jag loggar in på min mail slår mitt hjärta i 110. för att sedan inse att det enda mejlet jag har fått är av fejjan, eller nått liknande. såhär kommer det vara tills jag får ett svar eller glömmer bort det. men just nu är det jättejobbigt!

nej nu ska jag gå och ha en dejt med sängen. godnatt.


sova?

just det ! jag var hemma hos jonas igår, eller ja inte bara jag. utan de flesta var där faktiskt. jonas firade sin 18 års dag och vi hade det himla mysigt. det åts pizzabullar, kladdaka, cupcakes, chips och det dracks lite alkohol. det lektes även lite kurragömma, dunkgömme och charader. men som vanligt spårade det mesta ut och ingen var särskilt seriös. vi körde även "berätta bästa minnet" och denna gången var det inte viktor som skulle få höra minnena!
jag gick hem till min syster i någorlunda tid. sen sov jag där inatt.
idag har jag jobbat. efter att jag kommit hem från jobbet stack jag till min syster och renskrev mitt cv och personliga brev på engelska. det gick bra. men det var jobbigt.

iaf, nu är det skickat och jag har nog aldrig varit så nervös som när jag skulle klicka på skicka knappen idag.
jag hoppas verkligen att det blir något. alltså verkligen verkligen verkligen. det hade varit sjukt najs.

nu ska jag gå och sova. imorgon får jag sovmorgon! WOHO! :D

blueberry.

jag försöker komma ihåg att skriva men det är inte det lättaste! jag glömmer, sen kommer jag på det och tänker att jag ska komma på något fett att skriva men sen glömmer jag det medans jag tänker.

idag har jag iaf hoppat in och jobbat extra. det enda vettiga som vi kom på var att det borde finnas sån där bakgrundsmusik i alla hissar. för det blir jämt så tyst och lite halvt pinsamt.

OJ! nu fick jag en skål med blåbär och mjölk i handen av mammsen :D här ska det mumsas

cv.

att skriva cv är sjukt tråkigt.
att sedan översätta det till engelska är ännu tråkigare och himla svårt.
dels för att det är en massa konstiga ord som jag inte kan.
dels för att jag inte kan engelska.
och framför allt för att jag inte kan grammatik överhuvudtaget.
men det ska nog gå bra ändå.
:D håll tummarna!


augusti.

det har hänt lite sen sist jag skrev. det har blivit augusti, igen, precis som alla andra år.
jag var på emmaboda, det var fett som tusan och himla trevligt.
dock så åkte jag hem en dag för tidigt, så halv 7 på lördag morgon kom pappa och hämtade mig. när jag kom hem så var det bara att packa om väskan, sen drog jag till gbg med malin, min syster och hennes kompisar och tittade på u2. det var så otroligt bra så jag fick lite gåshud.
sen har jag jobbat och jobbat och jobbat.
ungefär som vanligt alltså :)

RSS 2.0