helgen.

oj nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen! men jag har helt enkelt inte haft tid :)
så nu kör jag en sammanfattning om vad som hänt!

i torsdags begav jag och elin oss till malmö för att hitta en present till käre axel. vi mötte även upp sara och hennes kompis, och sen hittade min frida oss och även malin. vi gick och åt lite mat, sen var frida och malin tvugna att springa till tåget. efter några affärer var det bara jag och elin kvar. vi gick rundor och myste lite och sen tog vi tåget hem för att elin skulle vara duktig och träna!
väl tillbaka i hässleholm stötte jag på dom där söta pojkarna som är så bra! vi satt och tjatade en liten stund, sen skulle dom till något spökhus och helt plötsligt kom anna gåendes och hade lite smått panik. så jag följde med henne och hittade lite kläder.

på kvällen körde jag hem till katti och myste över lite snickerstårta och kaffe (Y)

i fredags jobbade jag. på kvällen var det till att bege sig hem till axel i lillaskog för lite party. det serverades sjukligt goda tunnbrödsrullar till fördrinken. jag kan nog utan tvekan säga att jag och elin åt mest av alla på hela festen av dom där små goda sakerna. "äh, lika bra jag tar två när jag ändå är på gång"
det blev 5-kamp där jag nästan ägde rumporna av killarna på luftgevärsskytte! fast bara nästan för jag failade!
efter lite dans, dricka, fylleprat och en spya (dock inte från mig) så skjutsades hela festen in till vinslöv för att ta tåget till kstad och banken. efter att alla tappat bort varandra då vi skulle hoppa av tåget och anna försökte sig på med att hälsa på en engelskman för att senare inse hur bonnigt svenska hon lät så ställde vi oss i kön och tittade på slagsmål.
inne på banken dansade vi en aning och sen blev annas behov utav mat och kebab för stort så då gick vi till kebabcity och inväntade min kära pappa som skulle skjuta oss hem.

väl hemma däckade jag snabbt som tusan i sängen efter att ha lekt med katterna. 14.39 vaknade jag och undrade om alla mina kroppsdelar fanns kvar. jag insåg även att jag försovit mig BIGTIME då jag skulle ta tåget som gick, just det, 14.39. ringde till therese och ursäktade mig sen slängde jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning och tog sen tåget till hultet och gick hem till therese. vid 6tiden stack vi hem till ellen som hade ordnat så fint med förfest. det blev en jäkla massa skitsnack, dans, stor fascination av skor som inte var från detta århundradet och fyllesamtal från hannas sida.
sen stack vi hem till lange som också hade förfest. det kändes som om hela ikeapersonalen var där i hans lilla lägenhet.
efter att ha glömt bort att det serverades langos på a-huset (VÄLDIGT DUMT GJORT) gick jag glatt vidare till speakeasy istället.
himla trevligt var det där iaf, trots att det inte fanns langos där.
när allting stängde hade jag planer på att gå hem till therese och sova. therese som redan sov hårt vid det här laget tyckte inte om att svara i sin mobil. så där stod jag klockan 2 mitt i älmhult och visste inte vart jag skulle ta vägen. jag har även känslan av att jag tog ut lite aggressioner på människor som inte förtjänade det. så om jag sagt fitta eller liknande till dig inatt i ett mörkt älmhult, förlåt.
hanna kom dock som en räddande ängel och erbjöd mig sovplats. efter att jag fått vägvisningsfölje och sagt korkade saker till hanna som vi hade himla kul åt idag så somnade vi.

imorse vaknade vi och började fundera på vad som hänt igår. vi bestämde oss för att gå och äta fyllefrukost. det blev pasta, kycklig och curry och MYCKET COLA!
sen skulle hanna den stackaren börja jobba så jag gick hem till therese och kollade läget. sen åkte jag med farmor och farfar hem, sen har jag tusan inte gjort för mycket. soffan har varit den perfekta platsen idag.

bilder kommer sen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0