mars. 8. 2010.

Uppdate om helgen. I fredags kom Sarah hit efter jag jobbat. Vi var bara här hemma och pratade och kollade film. Båda två var trötta och inte alls på humör för att dra ut.

I lördags däremot, gick en runda på stan på dagen. Sen hem och gjorde mig i ordning och sen stack jag och mötte upp Annie och Phoebe. Vi gick till en pub och drack en öl innan vi tog bussen hem till Annie. Hemma hos Annie gjorde dom andra sig i ordning och så blev det lite förfest. Det var Leos 20års dag så vi stack till Doyles där alla andra var. Och jädrar vilken bra natt det blev. Vi dansade tills vi var helt slut, trapporna var livsfarliga och alla fick nya blåmärken, Italienarna sög på engelska, alla pussades och var glada och jag tappade bort allihopa trots att det är nästintill omöjligt där dock ledde det till att jag fick en ny vän. Halv 4 tog jag och Phoebe en taxi hem med världens trevligaste taxigubbe.

I söndags vaknade jag upp och mådde som jag förtjänade och gick upp och jobbade. Det var jobbigt, men efter lite mat och några koppar kaffe så kändes det ganska okej igen.
På kvällen innan vårt internet började fungera så var jag så uttråkad att jag bestämde mig för att möblera om och nu är mitt rum gigantiskt. Det var stort innan men nu har jag hur mycket plats som helst.

Idag har jag jobbat, på vägen hem njöt jag av solen. Det är ungefär 10 grader och sol här nu, helt underbart är det.
Var nere i stan och mötte upp Annie innan och fick lite saker av henne som jag lämnade kvar där i lördags.
Skulle egentligen träffat upp Yoann idag men planerna blev lite ändrade. Så nu väntar jag på att Matt ska komma hit, sen drar vi ut och dricker lite öl med dom andra pojkarna.


Kommentarer
Postat av: Helle

HÄRLIGT!!

Undrar hur rummet blivit? Då får jag o Becca gott om plats när vi kommer över påsk :)

pojkar, sol, underbar stad och ett internet som fungerar: vad mer kan man önska sig!

Tusen pussar till sötaste systern!

2010-03-08 @ 23:26:58
Postat av: mamsen

Kanske älggryta skulle suttit fint? Puss och kram.

2010-03-09 @ 22:07:53
Postat av: Helle

Älggryta som mamsen har fixat. Fy fasen vad supergott!!

2010-03-09 @ 23:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0