jun. 7. 2010

Har haft fullt upp hela helgen, så har inte haft tid med datorn överhuvudtaget!
I fredags kom Helle och Becca hit. Dom kom och mötte upp mig efter jobbet och sen så gick vi ner till stan, åt och kollade lite i affärer. På kvällen gick jag ut och firade Ciara, vi åt på restaurang och sen efteråt gick vi till en coktailbar och sen gick vi och skakade på rumporna. Helle och Becca gick på bio och låg och sov när jag kom hem.
I lördags gick vi ut på stan igen och kollade affärer. Sen var det bara hem och göra oss iordning inför kvällen och jädrar vilken bra kväll det blev! Westlife konsert där vi nog var fullast, taxifärden hem ska vi inte ens tala om (tack för den underhållningen Bella!) och vi lyckades få med oss en stor ballong från konserten.
I söndags var vi ganska trötta och sega om man säger så! Vi gick bara rundor på stan och kollade lite. På kvällen gick vi ut och åt och sen stack jag hem till Annie för att fira Sarah och dom andra två gick och underhöll sig själva.
I morse följde jag med dom ut till flygplatsen, sen tog jag bussen hem och sov i några timmar.

Mindre än 2 veckor kvar tills jag kommer hem! woho.


Kommentarer
Postat av: Helle

Ja vilken underbar och crazy helg det blev. Bästa konserten hittills, men det kan bero mycket på alkoholen som intogs. Inte lite ju! Deras medley av goa låtar var såå bra. Fy fasen vad vi rockade loss!!

Vi kan nog konstatera att Bella inte är riktigt klok ;) alltid lika underhållande när hon är med.

HA HA HA!!

Love you sis! Du är helt amazing!!

2010-06-07 @ 23:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0