jul. 5. 2010

jajaja, himla klagande på min uppdatering!
Sen jag kom tillbaka hit till Dublin efter att ha varit hemma i Sverige så har jag knappt suttit vid datorn eller ens varit hemma för den delen.

Det blir en snabb update igen:
Fredag - mötte upp bruttorna efter jobbet sen stack vi hem till Phoebe för en lugn kväll med lite mat och ett glas vin. 5 flaskor vin senare var vi på väg ut och skulle skaka på rumporna.  Vid 4 låg jag, sarah och ciara i min säng och pratade om livsviktiga saker.
Lördag - vaknade upp lite halvbakis och gick in till stan och åt frulle. Sen hem, göra mig i ordning dricka ett glas vin med Sarah och sen ta tåget ut till Castleknock och möta upp Mark, Gar med flera. Sen ta en fullproppad och varm buss ut till landet och Cian som hade huset för sig själv. Det första som vi hör när vi går innanför dörren är "vi måste köra till sjukhuset". Robbie hade råkat slänga en sten genom ett fönster och sen sprungit in för att kolla det, tack vare att rökmaskinen var igång missade han att en glasdörr var stängd och sprang rakt igenom den och skar sig en aning. När vi fått iväg Robbie till sjukhuset så spelade vi lite drickspel och dansade så att jag fick ont i kroppen. Klockan 6 däckade jag på en soffa.
Söndag - vaknade upp i en säng, fråga mig inte hur jag tagit mig från soffan till sängen. Halvsov hemma hos Cian hela dagen tillsammans med alla andra. Vid 5 blev jag hemskjutsad och sen var det bara att byta kläder och sticka iväg på en trollerikväll tillsammans med Abbey och Sarai som jag bor med. Det var sjukt kul och jag fattar fortfarande ingenting av hur dom gjorde. Sjukt imponerande.

Idag har jag jobbat och nu håller jag på att tvätta för fulla muggar!

Kommentarer
Postat av: Helle

Alltid trevligt att läsa dina inlägg sis!!

LOVE YOU!!

2010-07-05 @ 21:54:00
Postat av: mamsen

Verkar som det har varit full fart på dig sedan du kom tillbaka till Dublin. Det är rätt, lev livet. Mamma blir ändå lite orolig att det skall hända dig något. Puss å kram mamma.

2010-07-06 @ 22:58:42
Postat av: Anonym

Verkar som det har varit full fart på dig sedan du kom tillbaka till Dublin. Det är rätt, lev livet. Mamma blir ändå lite orolig att det skall hända dig något. Puss å kram mamma.

2010-07-06 @ 23:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0